Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor volt ovulációm?

Szerintetek mikor volt ovulációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Clostilbegytet szedtem a ciklus 3-7. napján, napi két szemet. 12. ciklusnapon voltam ultrahangon, ahol 2 tüszőt találtak, mindkettő érett volt (20 és 21 mm-esek). A 13. és a 14. napon volt ovus fájdalmam, a 14. napon egy csepp vér is volt, ami eddig sose fordult elő, csak menzesz előtt (gondolom, ez az ovus vérzés).

A ciklus.hu a 15. napra húzta be az ovut, ami azért furcsa, mert egyrészt hatalmas tüszőim voltak, másrészt az ovus fájdalom is előbb volt 1-2 nappal.

Szerintetek lehetséges, hogy két különböző napon repedt meg a két tüsző? :)

A válaszokat köszönöm :)

2013. aug. 16. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Szia! Hogy vagy? Pihengetsz? :)

Én tegnap voltam a szokásos uh-n, úgy néz ki, hogy megint 2 tüszőm van, de az is lehet, hogy 3 :) Tegnap a 11. ciklusnapon volt egy 16 mm-es a bal, és egy 22 mm-es a jobb petefészekben, meg folyadékot látott a douglasban. Én úgy tudom, ezt tüszőrepedés után szokták látni. Ráadásul 3 tüszőről beszélt :)

2013. szept. 7. 06:59
 52/60 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon drukkolok ,hogy nektek is összejöjjön!!! :) Mindenképp írj itt mindig,hogy hogy alakulsz,kíváncsi vagyok.Én jól vagyok,várok,olyan messze a szerda.A hőm 37 továbbra is,tesztet már nem csinálok,a melleim fájnak ,más tünetem nincs,de tudom,hogy babát várok,nagyon remélem,hogy látni fog már valamit a doki a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül.
2013. szept. 7. 07:15
 53/60 A kérdező kommentje:

Persze, mindig írok, ha van fejlemény :)

Nagyon örülök Neked, a magas hő jó! :) Biztos, hogy ott lesz az a baba szerdán ;)

2013. szept. 7. 08:54
 54/60 A kérdező kommentje:

4 napja fájnak a petefészkeim, tegnap óta érzékenyek a melleim, úgyhogy egy ovun már biztos túl vagyok :)

[link]

2013. szept. 9. 10:42
 55/60 anonim ***** válasza:
Reméljük siker lesz!Én holnap megyek dokihoz,majd délután megírom,hogy mi a helyzet!Már nagyon várom!
2013. szept. 10. 08:57
 56/60 A kérdező kommentje:

De jó Neked!!! Szurkolok nagyon! :)

Még mindig iszonyúan szúr a petefészkem, és tegnap óta szédülök és hányingerem van. A hőm felment 36,8-ra :)

2013. szept. 10. 09:45
 57/60 A kérdező kommentje:

Szia! Izgulok, hogy a doki csupa jó hírt mondjon! :)

Nekem 2 napja volt az (utolsó) ovum, még mindig hányingerem van. Azt vártam, hogy lesz torokfájás vagy bármi, de semmi... csak hányinger és néha tüsszögés. Sebaj, inkább ne legyek beteg, pont ilyenkor nem hiányozna :)

[link]

2013. szept. 11. 07:08
 58/60 anonim ***** válasza:

Szia!Nagyon jól felment a hőd!!!Reméljük fent marad.Figyelj,nem lehet ,hogy gond lehet nálatok ovukor,hogy minden nap együtt vagytok?Lehet ,hogy elég éretlen így az "anyag",próbáld meg szerintem úgy ,hogy 2 naponta.

Na voltam dokinál!!!!Uterusban 7mm-es petezsák,tehát jó helyen van :) Méhnyálkahártya 20 mm,szikhólyag látható. Nagyon örülök!!!Szóval rá van írva,hogy terhesség bizonyított :)2-3 hét múlva kell visszamennem,akkor már kell ,hogy dobogjon a szív. :)Olyan jó :)

Remélem nektek is hamar összejön,drukkolok nagyon mindig!!

2013. szept. 11. 10:19
 59/60 A kérdező kommentje:

Jaj, de örülök!!! Akkor most nagyon boldog vagy! :))

Nem baj, hogy minden nap együtt vagyunk :) A meddőségiben mondták, hogy 12. naptól 2 naponta, de még jobb, ha minden nap együtt vagyunk kb. 17. napig :)

2013. szept. 11. 10:41
 60/60 A kérdező kommentje:
Ja és páromnak kiválóak a katonái, így gyorsabban is regenerálódik :) Ha meg megkívánjuk egymást, úgy sincs mit tenni :D
2013. szept. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!