Szerintetek mikor volt ovulációm?
Sziasztok! Clostilbegytet szedtem a ciklus 3-7. napján, napi két szemet. 12. ciklusnapon voltam ultrahangon, ahol 2 tüszőt találtak, mindkettő érett volt (20 és 21 mm-esek). A 13. és a 14. napon volt ovus fájdalmam, a 14. napon egy csepp vér is volt, ami eddig sose fordult elő, csak menzesz előtt (gondolom, ez az ovus vérzés).
A ciklus.hu a 15. napra húzta be az ovut, ami azért furcsa, mert egyrészt hatalmas tüszőim voltak, másrészt az ovus fájdalom is előbb volt 1-2 nappal.
Szerintetek lehetséges, hogy két különböző napon repedt meg a két tüsző? :)
A válaszokat köszönöm :)
Kívánom,hogy a következő hónap sikeres legyen!!Jó mulatást a lagziban!! :)Az én görbém így alakul,soha nem volt ilyen magas hőm.Az időpontot ne nagyon nézd ,mert 3 műszakban dolgozok,szóval éjszakás héten,mindig délben mérem,de így se volt még ilyen,úgyhogy nagyon izgatott vagyok már.
Köszönöm!:) Az nem jó, ha műszakos munkarendben dolgozol, nem olyan megbízható a hő. Egyébként szép magas a hőd, drukkolok nagyon!
Nekem megint cl felett van, remélem, lentebb megy 36,5-36,6-ra, mert ha nem, késni fog az ovum. Legutóbb, amikor ilyen magasan mozgott ciklusom elején a hőm, a 28. napon volt ovu. Hátha most nem így lesz:)
Szia!Ezt meg kell nézned...én annyira pozinak látom,hétfőre nem várom,ez mai délutáni pisi,igaz 6 órán át tartogattam,a tüneteim miatt teszteltem.
Szia!Igen,ez a vasárnap reggeli tesztem,a hőm még ma is fent,mostmár csak nem tudom mikor menjek dokihoz,mert tudom,hogy még nem lát semmit,de a munkám elég gázos kismamáknak,ezért jó lenne,ha más helyre raknának,de a főnököm,nem fog elrakni,míg nincs papírom :(
De szép pozitív, már leugrik róla a csík! :)
Hát igen, sok munkahelyen nem foglalkoznak a kismamákkal, sajnos úgy vannak vele, hogy ha pénzt akar, dolgozzon :( Egyik ismerősöm is pont ezért lett veszélyeztetett, mert túlterhelték a munkahelyen, és elkezdett vérezgetni.
Nagyon vigyázz magadra (magatokra)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!