Szerintetek mikor volt ovulációm?
Sziasztok! Clostilbegytet szedtem a ciklus 3-7. napján, napi két szemet. 12. ciklusnapon voltam ultrahangon, ahol 2 tüszőt találtak, mindkettő érett volt (20 és 21 mm-esek). A 13. és a 14. napon volt ovus fájdalmam, a 14. napon egy csepp vér is volt, ami eddig sose fordult elő, csak menzesz előtt (gondolom, ez az ovus vérzés).
A ciklus.hu a 15. napra húzta be az ovut, ami azért furcsa, mert egyrészt hatalmas tüszőim voltak, másrészt az ovus fájdalom is előbb volt 1-2 nappal.
Szerintetek lehetséges, hogy két különböző napon repedt meg a két tüsző? :)
A válaszokat köszönöm :)
Nekem semmi bajom a méhszáj önvizsgálattal. Én is próbáltam, de nem érem el a méhszájamat. :)
Hogy pontosan mikor van ovuláció, azt nem tudni, kivéve ha folyamatosan UH-ra vagy kötve, akkor látszik.
A hőmérséklet alapján biztosan látszik most már, hogy megvolt az ovud, és a vonalat oda kell húzni. A nyák és a méhszáj alapján kicsit korábbra tehető.
Sajnos a gyógyszerednek nem tudom milyen hatása van az egész mechanizmusra, meg teát is iszol, és az is "csinál valamit", amiről fogalmam nincs sajnos...
Köszi, aranyos vagy :)
Tudom, hogy uh-zni kéne folyamatosan, álmodozok is róla, hogy de jó lenne otthonra egy házi uh-masina :D
A nyák és a méhszáj alapján én is korábbra tenném, mivel nem tudom elképzelni, hogy ragacsos (vagyis minimális) nyák és zárt méhszáj mellett lenne ovu.
A gyógyszernek annyi mellékhatása biztos volt, hogy két tüszőt csinált, de ezt a doki is mondta :) Azt mondta, a méhnyálkahártya is szép, a 12. napon volt 8 mm. Szinte tapsoltak örömükben :D
A teát már a biztos ovu után ittam, amikor már fent volt a hőm, úgyhogy az biztos nem kavart be semmibe :)
Már csak ezt a 3 napja tartó tojásfehérjés nyákot nem értem, ugyanolyan, mint peteéréskor, csak kicsit sárgás. Azon kívül szinte száraz vagyok, ilyenkor krémes folyásom szokott lenni (menzesz előtt meg vizes).
Köszi a válaszokat! Majd kiderül valamikor :)
Csak azért voltam bizonytalan, mert legutóbb, amikor a 14. napon 17 mm-es tüszőm volt, akkor a doki azt mondta, 2 napon belül meg fog repedni. És másnapra tényleg megrepedt, amit ovuteszt és hő is igazolt utólag. Fura volt, hogy ilyen korán ekkora tüszőim voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!