Megvolt az ovulációm a görbém alapján? Jókor voltunk együtt?
2013. jún. 19. 07:49
1/13 Kerria válasza:
Én úgy nézem igen :)
Most bízzunk benne, hogy állandósul a testhőd, drukkolok ;)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) reménykedek!
2013. jún. 19. 08:06
3/13 anonim válasza:
Igen!!! Pontosan félidőben, a 15.ciklusnapodon volt az ovulációd :)
Jókor voltatok együtt :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönönm szépen!Bár én azt hittem,hogy a 12. napon volt!
2013. jún. 19. 08:48
5/13 anonim válasza:
Nem, mert a 15.nap után emelkedik folyamatosan.
6/13 anonim válasza:
A 13. napon volt az ovulációd, ahogy azt az ovutesztek is bizonyítják. Nem mindenkinek megy egyből fel a hő ovu után, sőt, az teljesen természetes, hogy ovu után két nappal visszaesik a hő, majd utána kezd el rohamosan növekedni. Szép görbe, 13. napra tettem amúgy is az ovudat, amikor megláttam, hogy az ovutesztek is ezt igazolják. Az meg nem csal.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod utolsó!Én is így gondoltam,bár szerintem mindkét időpont lehetséges az egyik közül,lényeg,hogy megvolt és az együttlétek is akkor voltak,remélem baba lesz belőle,drukkoljatok nekem! :)
2013. jún. 19. 23:10
9/13 A kérdező kommentje:
Sikerült!:D:D:D
2013. jún. 25. 08:50
10/13 anonim válasza:
Nagyon-nagyon gratulálok! Olyan jó ilyet olvasni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!