Munkahely vs. Baba. Melyiket választanátok?
Én szóltam a munkahelyen a főnöknek. Arra törekedtem, hogy meglegyen a ledolgozott órám, ami egy hónapban kell. A főnöknek tök mindegy, mikor végzed el a munkát, csak el legyen végezve, lombikkal pedig kölönleges státuszban vagy, el KELL engedniük a kezelésekre. Úgyhogy pl. UH-ra 100 km-re jártam (meg a kezelésre is persze), reggel 8-9 közt volt UH, odamentem 1-2 8-ra, hogy első legyek (tehát 6-kor indultam otthonról), így 1/2 11 körül már a melóhelyen voltam, csak a fél nap ment el, ezt bepótoltam, annyival tovább maradtam, pl. 2-2 óra két napon át. Talán 3-4 UH-ra kell menni a stimulációkor általában. Aztán persze 3 hét fekvés (nálunk 3 hetet írnak elő), az táppénz volt, neten elvégeztem a munkát, amit kellett (vezető beosztás), a laptopnak csinált a párom egy kis "ágytálcát", mint a flimekben a reggelizőasztalka az ágyra, kicsit előre döntött lábakkal. De nem ilyen beosztásban a 3 hét táppénzen nincs semmi dolgod, csak pihenni, feküdni.
A stimulációkor minden nap késve mentem, mert én nem tudom magamnak beadni a szurit, így a háziorvos asszisztensét kértem meg a rendelés megkezdése előtt, aztán a munkahelyen annyival tovább maradtam.
Szerintem ha otthon ülsz és rágódsz, az sokkal rosszabb, mint dolgozni.
Nálunk is (ingyen) ment a fagyasztott is, de tudd, hogy annak sokkal kisebb az esélye, lelkileg készülj úgy. Nakünk az sose sikerült. Bár egyik barátunknál a fagyasztottból van egy szép kislány :-))
Szóval nálunk ez volt a sorrend: stimumált, fagyasztott, 1 hónap szünet, stimulált (sikeres). Így a két stimuláció közt megvolt a 3 hónap szünet. A szervezetednek szüksége van a nagy dózisú hormonok közt erre a pihenőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!