Baba vagy nem? Minden tapasztalatot/tanácsot szívesen fogadok :-)!
Sziasztok! Eddig egy hete késik a mensim. Nem volt klasszikus terhességi tünetem, nem hánytam, csak gyakran jártam pisilni ezalatt a hét alatt. Vettem egy tesztet,(sajnos csak lily-tesztet kaptam) és kb. kedden megcsináltam még este. Negatívot mutatott.
Viszont még mindíg gyakran járok pisilni, és nem csíp, nem szúr...semmi. Tehát nem fáztam fel.
Erre ma kicsit elkezdett szúrkálni a hasam alja, vagyis húzódik...kissé olyan megjön érzésem van.
Olvastam h ez lehet a terhesség jele is, de nem tudom h akkor miért csak most kezd el húzódni, meg tompán fájni a hasam...és miért nem hamarabb kezdődött ez az érzés?!
Bocsi h hosszú lett, csak régóta vágyok egy babucira.
Szerintetek baba, vagy csak meg fog jönni??
Minden választ köszönök előre is!
Én pont itt olvastam olyan anyukáról, akinek csak a 8.héten lett pozitív a tesztje, persze addigra már volt dokinál is...
Egyébként az se mindegy, hogy milyen erősségű/érzékenységű (25 vagy 50) a teszt, mert ha még nagyon kevés a hcg a szervezetedben, az 50-es tesztek nem fogják kimutatni a terhességet. Ha ilyennel teszteltél, esetleg vegyél egy érzékenyebbet!
Én még mindig szorítok!
Ikres anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!