Tanácsot, tapasztalatot kérnék tőletek?!
Akkor ne a fogadott dokidhoz menj, hanem sima rendelésre.
Ez tényleg sok féle fertőzés lehet, én kivizsgáltatnám!
Szia!
Hát ha csak januárban mész dokihoz, legalább a védőnődet hívd fel, hogy ő mit tanácsol.Igazából én kamilla teás borogatást/öblögetést, de ne legyen túl forró a főzet,kéz meleg legyen.Ihatsz hársfa levél teát, az is jó a hüvelyi fertőzésekre,vizelettel is távozik valamennyire a baci.Intim mosakodó gél,vagy ne használj semmit csak vízzel mosakodj azon a területen.
De az interneten is utána nézhetsz hogy mivel lehetne még kezelni ezt a problémát(olyan oldalt nézegess ahol kismamiknak szól a leírás).
Ez nem okoskodás kérdése, ne haragudj. Ezt bármelyik mikróbilógus elmondja neked, hogy pontosan csak a laborban lehet megmondani, mi bajod van. Igaz, vannak tünetek, de hüvelyi folyásnál, fertőzésnél annyira hasonlóak tudnak lenni. Különben nem léteznének laborok. Hihetetlen, hogy ezt egy felnőtt ember állítja. És meg van a véleményem az olyan orvosokról is, akik (labor)vizsgálat nélkül csak ránézésre írnak föl gyógyszert. Valamelyik úgy írja föl, mintha cukorka lenne, pláne egy terhes nőnek nem mindegy miből mennyit szed be és főleg ne feleslegesen tegye.
Nekem soha nem volt semmi bajom, sőt, viszont a terhességem második trimeszterében nekem is kijött valami (én is gombára tippeltem a tünetek alapján, sőt az orvos is), de nem bíztam a véletlenre, megvártam a kenet eredményét (igaz, nálunk egy nap alatt kész van, ennyit igazán ki lehet bírni) és úgy irattam föl a gyógyszert. Utánanéztem, hogy a terhesség alatt a Pimafucin a legártalmatlanabb, annyira, hogy az első trimeszterben is lehet használni, úgyhogy azt kértem az orvostól, ha ő is egyetért. Ennyi. Ez nem okoskodás, elővigyázatosság. Csak jót szerettem volna, hogy más sem szedjen feleslegesen gyógyszert, mert egyik gyógyszer sem ártalmatlan.
Nagyon sokszor egyébként a gombával (gombás tünetek megvannak pl.) szeretnek még más bacik is együttélni vele, ezt is érdemes megnézetni, mert akkor már más gyógyszer kell, vagy kétfajta vagy egy kombinált (mint a klion d pl. Azért ez nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!