Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy nem? Minden tapaszta...

Baba vagy nem? Minden tapasztalatot/tanácsot szívesen fogadok :-)!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig egy hete késik a mensim. Nem volt klasszikus terhességi tünetem, nem hánytam, csak gyakran jártam pisilni ezalatt a hét alatt. Vettem egy tesztet,(sajnos csak lily-tesztet kaptam) és kb. kedden megcsináltam még este. Negatívot mutatott.

Viszont még mindíg gyakran járok pisilni, és nem csíp, nem szúr...semmi. Tehát nem fáztam fel.

Erre ma kicsit elkezdett szúrkálni a hasam alja, vagyis húzódik...kissé olyan megjön érzésem van.

Olvastam h ez lehet a terhesség jele is, de nem tudom h akkor miért csak most kezd el húzódni, meg tompán fájni a hasam...és miért nem hamarabb kezdődött ez az érzés?!

Bocsi h hosszú lett, csak régóta vágyok egy babucira.

Szerintetek baba, vagy csak meg fog jönni??

Minden választ köszönök előre is!

2009. okt. 25. 22:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nehéz lenne megmondani, hogy meg fog-e jönni vagy nem. Szerintem várj még egy kicsit, aztán próbálj meg tesztelni esetleg másikkal.

Nekem 5 napot késett a mensim mikor teszteltem és rögtön pozitív lett az eredmény.

Alhasi fájást, szúrkálást csak később kezdtem érezni, a hormonok miatt, meg a méhszalagok nyúlása miatt.

32 km

2009. okt. 25. 23:01
 2/23 A kérdező kommentje:

Igen, tesztelni fogok, csak még lelkileg rákészülök. Félek h megint negatív lesz a tesztem.

Köszönöm a válaszodat :)

2009. okt. 25. 23:05
 3/23 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy ha már egy hete késik, nem kell várnod az újabb teszteléssel egy hetet, viszont a tesztet mindenképp a reggeli első vizeletből csináld, mert az a legjobb erre.

A tüneteid nagyon "babásak"; én szorítok, hogy most már sikerüljön és Neked is olyan csodában legyen részed, mint nekem és oly sok anyukának. :)

4 hónapos ikrek anyukája

2009. okt. 25. 23:10
 4/23 A kérdező kommentje:

gratulálok az ikrekhez! :)

Remélem h baba lesz nekem is végre...:)

Bár az a teszt kissé elszomorított...de nem adom fel :)

2009. okt. 25. 23:24
 5/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm a gratulációt, aranyos vagy!

Semmiképp se ne add fel, mert sok esetben a hcg szint csak később emelkedik annyira, hogy azt a teszt bármely napszakban kimutassa (ezért is biztosabb a reggeli vizeletes megoldás, mert az koncentráltabb).

Egyébként nekünk is akkor jött össze, amikor azt hittem, hogy "megint nem lesz semmi"...

2009. okt. 25. 23:32
 6/23 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 26. 09:13
 7/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez azt jelenti, hogy pozitív lett a teszt??? :)

2009. okt. 26. 09:36
 8/23 A kérdező kommentje:

nem, de megvettem :)

Itt van a kezemben... :)

HCG-teszt. Sajna a reggeli első pisiről lecsúsztam, de holnap regel :)...

2009. okt. 26. 09:42
 9/23 anonim ***** válasza:

Ird ám majd meg,hogy mi lett!!!

Nagyon drukkolok,hogy babás legyél!

Sok sikert!

2009. okt. 26. 09:53
 10/23 A kérdező kommentje:

köszike :)

mindenképpen írok :)

2009. okt. 26. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!