Baba vagy nem? Minden tapasztalatot/tanácsot szívesen fogadok :-)!
Sziasztok! Eddig egy hete késik a mensim. Nem volt klasszikus terhességi tünetem, nem hánytam, csak gyakran jártam pisilni ezalatt a hét alatt. Vettem egy tesztet,(sajnos csak lily-tesztet kaptam) és kb. kedden megcsináltam még este. Negatívot mutatott.
Viszont még mindíg gyakran járok pisilni, és nem csíp, nem szúr...semmi. Tehát nem fáztam fel.
Erre ma kicsit elkezdett szúrkálni a hasam alja, vagyis húzódik...kissé olyan megjön érzésem van.
Olvastam h ez lehet a terhesség jele is, de nem tudom h akkor miért csak most kezd el húzódni, meg tompán fájni a hasam...és miért nem hamarabb kezdődött ez az érzés?!
Bocsi h hosszú lett, csak régóta vágyok egy babucira.
Szerintetek baba, vagy csak meg fog jönni??
Minden választ köszönök előre is!
hát..az van ráírva h a nap bármely szakában kimutatja...de 'tanácsos a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet"
Meg sok kommentelő írta h inkább a reggeli pisiből kell csinálni. Jah, meg este már csináltam Lily teszttel, és az negatív volt még kedden. 19.-én kellett volna megjönnie. Lehet korán csináltam a lily tesztet, vagy nem tudom.
Pisilj! Most!!!! :))))))))))))))))
Mostmár kíváncsi vagyok. Ilyenkor már bármelyik kimutatja bármikor.
És igen, lehet, hogy kedden még korán volt.
De azóta eltelt egy pár nap.
ha egy hete késik gyakorlatilag mindegy mikor csinálod!
Annyira szorítok má'n én is........! :))))
Legelső válaszoló vagyok.
Én is a délutániból teszteltem, miután 5 napot késett.
Drukkolok Neked, hogy sikerüljön.
Majd írj, hogy hogy alakult.
szasztok. Sajnos negatív lett. Ma reggel csináltam kettő tesztet is. Pedig még a párom is mondta h nőtt a cicim :(
Én úgy beleéltem magam. HCG teszttel csináltam meg, meg ilyen lily-félével, a nevét nem tudom...de lényeg h Negatív :'(
És ráadásul mindkettő.
De még mindíg nem jött meg, és sokat járok pisilni. Akkor ez mitől van? Kész vagyok, ki vagyok borulva :(
*sziasztok
jah, és köszönöm szépen hogy drukkoltatok, de nem hinném h ebből még lesz valami...
sztem hamarosan megjön :(
bár még nem fáj semmim. És a mellem sem húzódik :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!