Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy nem? Minden tapaszta...

Baba vagy nem? Minden tapasztalatot/tanácsot szívesen fogadok :-)!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig egy hete késik a mensim. Nem volt klasszikus terhességi tünetem, nem hánytam, csak gyakran jártam pisilni ezalatt a hét alatt. Vettem egy tesztet,(sajnos csak lily-tesztet kaptam) és kb. kedden megcsináltam még este. Negatívot mutatott.

Viszont még mindíg gyakran járok pisilni, és nem csíp, nem szúr...semmi. Tehát nem fáztam fel.

Erre ma kicsit elkezdett szúrkálni a hasam alja, vagyis húzódik...kissé olyan megjön érzésem van.

Olvastam h ez lehet a terhesség jele is, de nem tudom h akkor miért csak most kezd el húzódni, meg tompán fájni a hasam...és miért nem hamarabb kezdődött ez az érzés?!

Bocsi h hosszú lett, csak régóta vágyok egy babucira.

Szerintetek baba, vagy csak meg fog jönni??

Minden választ köszönök előre is!

2009. okt. 25. 22:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha várandós vagy és már több mint egy hete késik, akkor bármelyik teszt kimutatja bármelyik pisiből. Vagy erre konkrétan az van írva, hogy csak a reggeli jó?
2009. okt. 26. 10:51
 12/23 A kérdező kommentje:

hát..az van ráírva h a nap bármely szakában kimutatja...de 'tanácsos a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet"

Meg sok kommentelő írta h inkább a reggeli pisiből kell csinálni. Jah, meg este már csináltam Lily teszttel, és az negatív volt még kedden. 19.-én kellett volna megjönnie. Lehet korán csináltam a lily tesztet, vagy nem tudom.

2009. okt. 26. 10:56
 13/23 anonim ***** válasza:

Pisilj! Most!!!! :))))))))))))))))

Mostmár kíváncsi vagyok. Ilyenkor már bármelyik kimutatja bármikor.

2009. okt. 26. 11:06
 14/23 anonim ***** válasza:

És igen, lehet, hogy kedden még korán volt.

De azóta eltelt egy pár nap.

2009. okt. 26. 11:07
 15/23 anonim ***** válasza:

ha egy hete késik gyakorlatilag mindegy mikor csinálod!

Annyira szorítok má'n én is........! :))))

2009. okt. 26. 14:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet a keddit is reggel kellett volna és már az is kimutatta volna. Most már bármikor kimutatja, ha terhes vagy. Barátnőm is délután csinálta a HCG-t és kimutatta neki. Én is szorítok nagyon.
2009. okt. 26. 14:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Legelső válaszoló vagyok.

Én is a délutániból teszteltem, miután 5 napot késett.

Drukkolok Neked, hogy sikerüljön.

Majd írj, hogy hogy alakult.

2009. okt. 26. 21:40
 18/23 A kérdező kommentje:

szasztok. Sajnos negatív lett. Ma reggel csináltam kettő tesztet is. Pedig még a párom is mondta h nőtt a cicim :(

Én úgy beleéltem magam. HCG teszttel csináltam meg, meg ilyen lily-félével, a nevét nem tudom...de lényeg h Negatív :'(

És ráadásul mindkettő.

De még mindíg nem jött meg, és sokat járok pisilni. Akkor ez mitől van? Kész vagyok, ki vagyok borulva :(

2009. okt. 27. 08:23
 19/23 A kérdező kommentje:

*sziasztok

jah, és köszönöm szépen hogy drukkoltatok, de nem hinném h ebből még lesz valami...

sztem hamarosan megjön :(

bár még nem fáj semmim. És a mellem sem húzódik :(.

2009. okt. 27. 08:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! Iszonyatosan sajnálom. A gyakori vizelési inger amúgy szerintem lehet valamilyen gyulladás vagy felfázás miatt. Meg kéne nézetned, mert ha ott lent gyulladásban van minden, akkor amiatt késhet a mensesed. Legalább egy vizeletvizsgálatot csináltass.
2009. okt. 27. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!