Van itt olyan aki 12-e korul nem varja?
Én 9-11. körül nem várom, de nem szeretnék idő előtt tesztelni, csak ha kimarad esetleg, vagyis leghamarabb 12-én.
Hajrá mindenkinek! :)
Sziasztok lányok :-D Figyelemmel követem a kérdést és a válaszokat, és nagyon drukkolok nektek, hogy összejöjjön a kisbaba, és csak hogy adjak egy kis reménysugarat, az én párom is külföldön dolgozik, tavaly decemberben döntöttük el, hogy jöhet a baba, de akkor még három havonta tudott haza járni, úgyhogy 9 hónap alatt három hetet töltöttünk együtt. Most júniusban szerencsére másik helyre került, úgyhogy két hétvégét, és két egész hetet itthon töltött, együtt voltunk amennyit csak tudtunk, és holnap már 8 hetes kismama leszek :-D Úgyhogy ne adjátok föl, mert már én is föladtam, de az első adandó alkalommal, mikor jókor volt itthon sikerült. Én mondjuk nem néztem ovut, nem mértem hőt, és most nem is tudtam azt sem, hogy mikorra ne várjam. Örültem, hogy együtt töltünk egy kis időt. :-D
Úgyhogy kérdező van remény, remélem pár nap, és gratulálhatunk :-D
Drukkolok nektek nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!