Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek hogy akarjon gyereket?

Mit tegyek hogy akarjon gyereket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Infantilisnak fogok tünni, de párommal 3 honapja vagyok együtt és eddig senkitöl nem érzetem, hogy gyereket akarnék. De tölle nem az hogy szeretnék, hanem kell!!! Tudom hogy korai, de a párom hallani se akar az ötletröl. Azt mondta hogy elás a kert végében ha benyögöm hogy terhes vagyok. 3 hete terhes voltam, de véletlenül történt meg a "baleset", de elment a baba. Én öszintén szolva annak örülnék a legjobban, ha párom akarna gyereket, de felse merem hozni neki a témát. 2 volt oszt társam szül mostanába, és a legjobb barátnöm is terhes. én pedig szenvedek, mert szeretnék egy kisfiut.
2009. okt. 24. 19:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Az tök oké hogy vannak jogai és én ezt tiszteletbe tartom, én azt irtam hogy szeretnék gyereket és mit tegyek hogy ö is akarjon, nem azt hogy rá akarok tukmálni egy kölköt. És talán nekem is vannak érzéseim, ez 50% os játszma ö ezt akarja én azt, és közös nevezöre kéne jutni de kérdés hogy hogyan és miként!?
2009. okt. 24. 21:02
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj még terhes lenni!!!Várj,és ha 3 év múlva ugyanígy gondolod,mindent bele!!!:)Akkora Ő is akarni fogja!!!
2009. okt. 24. 21:51
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Én teljesen megértelek a baba vágyaddal kapcsolatban. Annó még 3 hónapja voltunk együtt a jelenlegi párommal, amikor 10 napot késett a mensim és napokig azon őrlődtem, hogy tuti terhes lettem. Szerettük egymást nagyon, de én is túl korainak gondoltam még a babát. Mire rávettem magam a tesztelésre, addigra már sikerült jól beleélnem magam, hogy akkor itt tuti baba van, és hát mégse az volt. Így óriási csalódás volt a negatív teszt. Onnantól fogva megvoltam őrülve a babáért. Minden terhes nőt észrevettem az utcán, a környezetemben is csak úgy özönlöttek a 'képzeld babát várunk' hírek, és ilyenkor nekem is elszorult a szívem, hogy bárcsak mi is itt tartanánk már. Nálunk ezt követően egy év kellett ahhoz, hogy a párom is ugyanúgy akarja a csöppséget. Én úgy próbáltam őt ezirányba terelni, hogy mondtam neki, hogy a majdani mi kis közös lurkónk mekkora nagy rosszaság lesz, az tuti, mert én is igencsak rosszasság voltam. Meséltem neki, miket műveltem mikor kicsi voltam, és jól megnevetettem. (tényleg sok baromságot csináltam, pl. gázolajjal mostam le a falat, mert láttam anyut is, hogy törölgeti a falat vizes ruhával és besegítettem... háát a lakás bűzlött egy ideig!! :)) És lassan, de biztosan beért a dolog. Most már ott tartunk, hogy már meg is van győződve arról, hogy igen nagy rosszaság legysz a közös lurkó, és akarja őt. :)Erőltetni nem lehet a témát, pláne ilyen korán nem. De tudsz olyan helyzeteket produkálni néha-néha, hogy önkéntelenül elképzeljen egy lúrkót, és lassan megbarátkozzon a gondolattal. Meg hát még érnie is kell a kapcsolatnak. Adj magatoknak legalább egy évet, csináljatok közös programokat, használjátok ki az időt egymásra. És csak okosan, nem erőltetve rá fogod tudni vezetni a baba témára, ha a kapcsolatotok rendben van, és kellően megszilárdul. A férfiakban nehezebben lehet előcsalogatni a gyerekre irányuló vágyat, de nem lehetetlen! :) Ehhez persze idő kell! Kívánom, hogy Sikerüljön!

Uhh... Jó hosszú lett! Bocsika! :)

2009. okt. 24. 22:01
 14/27 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Mi az, hogy "lás a kert végében"??????? Még viccnek is rossz!!! biztos, hogy szeret téged?? Meg a másik fele.... és ha tényleg teherbe esel és nem kisfiú lesz? akkor együtt veszitek elő az ásót?? Egyébként saját bőrömön tapasztalom, hogy a "babázás" nem a klasszikus képnek megfelelő, hogy ringatom meg dúdolok neki, és mosolyog állandóan...kakis pelenka, sírások, éjszakai felelések, lemondás a személyes vágyainkról...Te ezt is bevállalnád??

2009. okt. 25. 09:13
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
3 hónap után gyerek??? Tényleg infantilis vagy, már bocsi. Együttéltek egyáltalán? Honnan tudod hogy el tudjátok viselni egymást? Ha ő nem akarja nincs mit tenni, ne erőltesd rá magad, annál rosszabb. Várj még vele.
2009. okt. 27. 20:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmit!!! Várj és majd ő jelzi ha akar.Nagyon korai még 3hónanap együttlét után...:-(
2009. okt. 27. 21:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ez nagyon korai! Jelen esetben én csak elrettentő példa lehetek, de képzeld el, hogy anno mi is 3 hónapja voltunk együtt, és olyan szerelmes voltam hogy nagyon. És én is úgy éreztem, hogy nekem tőle kell gyerek. Megszakítással "védekeztünk", és puff, terhes is lettem 3 hónap után. 5 hónapos terhes voltam, amikor szétmentünk. Ma egy két éves kisfiú anyukája vagyok, a fiam apját egy éve láttam utoljára, gyerektartást egy petákot sem fizetett, a fiát nem keresi (még szülinapján sem, Karácsonykor sem). Elhiheted, azóta 100szor is meggondolom, hogy hogyan védekezek, és kiről gondolom azt, hogy gyereket akarok, és pláne mennyi idő után.
2009. okt. 27. 21:53
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Én valószinü h a másik oldalt erösitem.Mi a párommal 5 honapja voltunk 1ütt mikor kiderült h terhes vagyok bár én nem eröltettem rá semmit rábiztam a döntést (persze azért okosba el el ejtettem h milyen is lehetne)és elmondtam neki h én szeretném ezt a picit meg ilyeneket.Szóval leültem vele beszélni.Elöször meg rettent ettöl az egésztöl majd amikor kijöttem a nögyogyásztol kérdezte mizu.Mondtam neki h 6 hetes terhes vagyok.Nem szolt semmit.Azt hittem h nem akarja a manót.Este beszélgettünk kérdezte h mit láttam az uh-on.Elmondtam.Majd elsirtam magam.Egészen addig nem nyult a hasamhoz azota h ugy volt h baba lesz.Aznap este megsimogatta és annyit mondott h 2 babám lesz.Ez volt életem legszebb mondata.Azóta megszületett a mi kislányunk és habár nem fenékig tejfel a gyereknevelés mi boldogabbak vagyunk mint valaha.
2009. okt. 27. 22:19
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

Ez mind szép kedves utolsó, de nem ugyanaz, hogy véletlen így alakult és jó vége lett, vagy a kérdező hogy vegye rá a barátját, hogy gyereket akarjon.

Jók ezek a sztorik, de egy bevadult nőt még arra is ösztönözhetnek, hogy essen csak teherbe, majd megszokja a gondolatot és örül is neki a másik. Pedig nem biztos.

2009. okt. 27. 22:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én evvel nem ösztönözni akartam h essen csak teherbe.Csak elmondtam azt h velem mi történt.Mert mindenki avval van h mennyire korai jó az tény h jobb lenne vele várni de csak azt akartam h tudják mások h nem minden esetbe rossz a vége.Egyébként tényleg kedves kérdezö jobb lenne ha várnál vele.Mert lehet h nekem bejött az élet de lehet a te párod még tényleg nem érett arra h gyereke legyen és utánna nem csak neked és a párodnak okozol fájdalmat hanem annak a gyereknek is.Sajnos van 1 ilyen példám is.Az 1ik ismi csaj a pasija tudtán kivül lett terhes(direkt)és a csávó otthagyta mert ö meg mondta h neki nem kell gyerek és tényleg nem kellett lassan 1 éves a kislány és az apja kb 2x látta.Mondjuk megmondta a srác h ha elvetette volna a csaj a manót akkor is otthagyja mert hazudott a csaj.Szóval csak annyi h lehet happy end a vége de sajna ez kevesebb:( ugyh ha valaki ugy érezte h felbujtottam a kérdezöt szal elnézést mert nem akartam mert én sem tartom ezt igy jo ötletnek
2009. okt. 27. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!