Mit tegyek hogy akarjon gyereket?
Én teljesen megértelek a baba vágyaddal kapcsolatban. Annó még 3 hónapja voltunk együtt a jelenlegi párommal, amikor 10 napot késett a mensim és napokig azon őrlődtem, hogy tuti terhes lettem. Szerettük egymást nagyon, de én is túl korainak gondoltam még a babát. Mire rávettem magam a tesztelésre, addigra már sikerült jól beleélnem magam, hogy akkor itt tuti baba van, és hát mégse az volt. Így óriási csalódás volt a negatív teszt. Onnantól fogva megvoltam őrülve a babáért. Minden terhes nőt észrevettem az utcán, a környezetemben is csak úgy özönlöttek a 'képzeld babát várunk' hírek, és ilyenkor nekem is elszorult a szívem, hogy bárcsak mi is itt tartanánk már. Nálunk ezt követően egy év kellett ahhoz, hogy a párom is ugyanúgy akarja a csöppséget. Én úgy próbáltam őt ezirányba terelni, hogy mondtam neki, hogy a majdani mi kis közös lurkónk mekkora nagy rosszaság lesz, az tuti, mert én is igencsak rosszasság voltam. Meséltem neki, miket műveltem mikor kicsi voltam, és jól megnevetettem. (tényleg sok baromságot csináltam, pl. gázolajjal mostam le a falat, mert láttam anyut is, hogy törölgeti a falat vizes ruhával és besegítettem... háát a lakás bűzlött egy ideig!! :)) És lassan, de biztosan beért a dolog. Most már ott tartunk, hogy már meg is van győződve arról, hogy igen nagy rosszaság legysz a közös lurkó, és akarja őt. :)Erőltetni nem lehet a témát, pláne ilyen korán nem. De tudsz olyan helyzeteket produkálni néha-néha, hogy önkéntelenül elképzeljen egy lúrkót, és lassan megbarátkozzon a gondolattal. Meg hát még érnie is kell a kapcsolatnak. Adj magatoknak legalább egy évet, csináljatok közös programokat, használjátok ki az időt egymásra. És csak okosan, nem erőltetve rá fogod tudni vezetni a baba témára, ha a kapcsolatotok rendben van, és kellően megszilárdul. A férfiakban nehezebben lehet előcsalogatni a gyerekre irányuló vágyat, de nem lehetetlen! :) Ehhez persze idő kell! Kívánom, hogy Sikerüljön!
Uhh... Jó hosszú lett! Bocsika! :)
Szia!
Mi az, hogy "lás a kert végében"??????? Még viccnek is rossz!!! biztos, hogy szeret téged?? Meg a másik fele.... és ha tényleg teherbe esel és nem kisfiú lesz? akkor együtt veszitek elő az ásót?? Egyébként saját bőrömön tapasztalom, hogy a "babázás" nem a klasszikus képnek megfelelő, hogy ringatom meg dúdolok neki, és mosolyog állandóan...kakis pelenka, sírások, éjszakai felelések, lemondás a személyes vágyainkról...Te ezt is bevállalnád??
Ez mind szép kedves utolsó, de nem ugyanaz, hogy véletlen így alakult és jó vége lett, vagy a kérdező hogy vegye rá a barátját, hogy gyereket akarjon.
Jók ezek a sztorik, de egy bevadult nőt még arra is ösztönözhetnek, hogy essen csak teherbe, majd megszokja a gondolatot és örül is neki a másik. Pedig nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!