Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek hogy akarjon gyereket?

Mit tegyek hogy akarjon gyereket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Infantilisnak fogok tünni, de párommal 3 honapja vagyok együtt és eddig senkitöl nem érzetem, hogy gyereket akarnék. De tölle nem az hogy szeretnék, hanem kell!!! Tudom hogy korai, de a párom hallani se akar az ötletröl. Azt mondta hogy elás a kert végében ha benyögöm hogy terhes vagyok. 3 hete terhes voltam, de véletlenül történt meg a "baleset", de elment a baba. Én öszintén szolva annak örülnék a legjobban, ha párom akarna gyereket, de felse merem hozni neki a témát. 2 volt oszt társam szül mostanába, és a legjobb barátnöm is terhes. én pedig szenvedek, mert szeretnék egy kisfiut.
2009. okt. 24. 19:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
és ha lány lesz???? Úristen, hogyan lehet a gyerekvállaláshoz így hozzáállni????? Még Te is gyerek vagy! Most csak azért akarsz, mert pár lánynak lesz az ismeretségi körödből... ez egy hírtelen fellángolás és ebben a helyzetben azt látom a párodnak több esze van... Nem lehet valakire csak úgy ráerőltetni egy babát, főleg nem 3hónap után...
2009. okt. 24. 19:40
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Huh, hát ne haragudj, de beteg vagy. Én a párodnak tudnék tanácsot adni, mégpedig azt, hogy meneküljön.
2009. okt. 24. 19:41
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd 3 éve lesztek együtt,és minden feltétel meg lesz a babneveléshez( jövedelem,kalás stb),akkor ő sem fog ellenkezni.+ hónap nagyon kevés idő ahhoz.hogy eldönthessétek,hogy együtt tudtok-e éln i?Felelőtlenség lenne a babával szemben,ha szülnél.Arra pedig semmi biztosíték nincs,hogy kisfiú lenne.

Valószínű,hogy valamilyen írigység munkál benned,( a természetes anyai ösztönön kívűl) mert a barátnőid babát várnak.Várj addig,amíg a párod is akar babát.

2009. okt. 24. 19:42
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tegyél? Várj! Várj, amig a kapcsolatotok beérik, stabilizálódik. Ne mesterkedj titokban a terhességen, mert a legtöbb férfi ettől megvadul. Légy türelemmel addig, amig ő szóba nem hozza. Ne akard utánozni az osztálytársaidat és a barétnődet. Lehet, hogy náluk egészen más körülmények köztött jött létre a terhesség, mint amilyen érzelmi helyzetben ti most vagytok a pároddal.
2009. okt. 24. 19:45
 5/27 anonim ***** válasza:
91%

Egyetértek az előttem szólókkal, de bennem még az is felötlött: hogy-hogy baleset történt és teherbe estél??? Ezt úgy tudom elképzelni, hogy nem védekeztetek eléggé. Gondolom nem szedsz fogamzásgátlót, s a védekezés részben a párod reszortja is (gumi, kihúzza stb.) Elszakadt a gumi, vagy mi, vagy nem húzta ki, vagy pesszárium ??? Mindegy. Lényeg, hogy aki szexuális életet él, és nincs min. kb. 99-98%-osan bebiztosítva fogamzásgátlásilag, akkor ne mondja már bakker, hogy ő nem tehet róla!! Tehát mire föl fenyegetőzik a párod, ha teherbe esel? Ő ott sem volt?????

Nna ettől megyek a falnak, ilyen pasiktól!

Egyébként tényleg korai még, de ezt az előttem válaszolók már leírták.

2009. okt. 24. 20:11
 6/27 A kérdező kommentje:
Az a "baleset" ugy történt hogy mondtam, hogy nem szedek gyogyszert de ö vigan belém ment, és se gumi se semmi nem volt a képbe...
2009. okt. 24. 20:26
 7/27 anonim ***** válasza:
64%

akkor meg ezek után ne fenyegetőzzön a bunkó h elás a kertbe ha teherbe esel.egyébként nálink úgy történt a dolog h összejöttünk,nem telt bele sok idő és mondtam neki h é szeretnék tőle babát,de nem erőltetem.ha ő is szeretne,akkor szoljon és akkor fogom abbahagyni a fogamzásgátlót.erre 2 nap mulva azzal fogadott h hagyjam abba agyógyszerszedést.akkor voltunk együtt egy hónapja.:)))és tudod mikor jött a baba?16 hónapra rá,tehát már majdnem másfél éve együtt voltunk mire sikerült teherbe esnem.

11 hetes km

2009. okt. 24. 20:33
 8/27 A kérdező kommentje:
Gartulálok!! Igazán jó érzés ilyen történeteket olvasi. Reménykedek hogy talán nekem is lesz ilyen szerencsém, hogy ennyire szeret a párom... De ez a jövö zenéje. :)
2009. okt. 24. 20:37
 9/27 anonim ***** válasza:
71%
köszönöm szépen.remélem teljesül a vágyad mihamarabb.utolsó voltam
2009. okt. 24. 20:39
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még korai. Ha már elég sok ideje vagytok együtt akkor vagy fog akarni vagy nem. Joga van hozzá. Ha akar akkor azt nem azért mert rábeszéled, hanem mert úgy érzi ezzel teljesedik ki a kapcsolatotok.
2009. okt. 24. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!