Fèrjem nem akar több gyereket. Hogyan győzhetnèm meg, hogy akarjon?
A problèma az,hogy igencsak eleven a 2 èves kislànyunk,akinek volt 1nagyon jó tulajdonsàga eddig,az,hogy jól tudott aludni.A mi munkànk olyan,hogy mindig kèsőn fekszünk,ès iszonyat nehezen èljük meg a korànkelèst. Màrpedig újabban, sokkal kevesebbet alszik a kislányunk,bàrmikor fektetjük le,7kor minden reggel ott ugràl rajtunk,nem is akàrhogy,ma is úgy szàjbarugta az apjàt,hogy vèrzett is.(persze vèletlenül) Fèrjem azt mondja,ő már nem bìrja,hogy soha nem tudja màr kialudni magàt (segìtsègünk nincs,nagyszülők messze). Nem akarja elölről kezdeni ezt a szerinte katasztrófàlis 1-3èves kori időszakot. Szerinte akinek 3,4 gyereke van,annak nincsenek idegei.
Minden gyerek ilyen?senki nem tudott pihenni az első 3èvben,amíg minden pillanatban figyelni kell ràjuk,mert tuti valami èletveszèlyeset művelnek? Èn jobban bìrom kicsit,egyke vagyok,semmikèpp nem akarom,hogy a gyerekem is egyke legyen.
Ha a férjed nem akarja, akkor nem.
Nem kell erőltetni.
Mindenhez 2 fél beleegyezése szükséges. Ha erőlteted, akkor az még rosszabb lesz. Ne vesszetek össze ilyen hülyeségen.
HA esetleg később úgy látja a férjed, hogy szeretne gyereket, akkor érdemesebb. Nem?
2 gyerek nevelése tényleg az idegekre mehet. Főleg, ha az az egy gyerek is néha az idegeire megy a férjednek. Akkor miért akarsz egy második gyereket is ráerőszakolni?:S
szia, hát én nő és anya létemre nem szégyellem bevallani, hogy én sem kezdeném előről. (szintén 2 éves gyerkőcöm van). senki nem segít be egy kis felügyelettel, és utálom, hogy minden napom ugyanugy telik, se mozi stb.
Persze imádom a kisfiamat, de örülök, ha végre önállosodik már, nem hogy újra kezdeni előről. Tudom, nagyon csúnya amit írtam, de már én is kialvatlan, fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!