Minden NŐ magának szüli a gyereket?
Nem vannak férfiak akik vágynak gyerekre.
Ird ki úgy kérdésnek, Férfiak! Örültök,ha gyereket szülnek nektek vagy csak kényszerből elfogadjátok.
Ennek a kérdésnek és a "magyarázó" szövegnek sincs semmi értelme.
Azért kíváncsi vagyok, hogy nő, vagy ffi vagy-e, és vajon hány éves? Van gyereked? Kapcsolatban/házasságban élsz?
Annyira megkeseredettnek tűnsz a kérdésed alapján.
én ne vagyok megkeseredett
van gyerekem és élettársam
csak egy kérdésnél jelentették ki ezt páran, hogy a nő magának szüli a gyereket és
"Altalaban nem ugy van, hogy mindketten akarjak a gyereket, hanem ugy, hogy a no bejelenti- Dragam terhes vagyok."
ez baromság
mi együtt akartunk gyereket
a volt páromtól pl nem estem teherbe, mert ő nem akarta, így nem is lett
később férjhez mentem, közös döntés alapján gyereket is vállaltunk
Nálunk inkább ez az eset volt hogy én bejelentettem, a férjem nem erőltette volna de nyilván nincs / nem volt ellene kifogása, őfelőle akkor vagy 10 év múlva is jöhetett volna az első.
De a legtöbb babás barátnőméknél kifejezetten együtt tervezték együtt várták sőt volt ahol a hapsi várta szerette volna jobban már a kis trónörököst.
És nemcsak úgy hogy mondja, hanem azóta is mindent megcsinál a gyerek körül!!
Van ilyen is,de nem ez az általános! Szerencsére a többség tényleg család lesz!
Nálunk ez úgy van,hogy az apuka bejelentette,hogy szeretne gyermeket,és lett egy gyönyörű lányunk.-akit apuka imád!!!
Másodjára én szerettem volna jobban,lett még egy gyönyörű lányunk-akit apuka imád!!!!!-bár fiút szeretett volna,amit természetben meg is kapott :-)
Harmadjára megint csak én szerettem volna jobban... Apuka imádja a harmadik lányát is!!!!
Tehát hogy "Minden NŐ magának szüli a gyereket"... általánosságban nem igaz! Vannak férfiak,akiket igen is érdekel,és imádnak apák lenni!! Imádják amikor a kicsi gyermek hozzájuk bújik,hazaérve a munkából hangosan kiabálják,hogy "jött apa,jött apa!!!" ugrálnak közben az ágyon,amikor benyit az ajtón,meg ott állnak sorban a pusziért és ölelésért! .. meg hallgatni a gyerek "aranyköpéseit"... az én párom imád apuka lenni,és biztos vagyok abban,ha több hely lenne a házban,akkor még egy negyediket is bevállalna! és nem csak az én kedvemért! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!