Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík vagy pozitív?

Szellemcsík vagy pozitív?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 22:00
 71/116 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy ezek szerintem szellemcsíkos tesztek voltak, nem pozik
2013. júl. 20. 12:14
 72/116 anonim ***** válasza:
Ennyi szellemcsíkos teszt? Szerintem van valami, ha nem baba, akkor egyéb hormongond. Mindenképp menj el dokihoz majd!
2013. júl. 20. 12:46
 73/116 anonim ***** válasza:

pedig azok pozitív tesztek. tök szépen látszik színes is...

menj el dokihoz hogy csináljon egy Uh-t.

Nekem is fájt a hasam, még tampont is tettem be, azt hittem megjön. pont nyaraltunk Görögben, de semmi ...baba volt.

Nyúlnak a méhet tartó szalagok.

minden jót.

2013. júl. 20. 15:06
 74/116 A kérdező kommentje:

Majd meglátjuk.

Köszönöm:)

2013. júl. 20. 18:18
 75/116 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez egy cseppet sem vigasztaló, de nagyon sok nőnél előfordult, hogy a tesztek hiperérzékenysége miatt már a nemvárt menstruáció előtt is mutat hCG-t, vagyis nagy valószínűséggel a beágyazódás megkezdődik, mégis megjön a menstruáció, csak később és erősebben. Ez az ún. biokémiai terhesség, vagyis megtörténik a megtermékenyülés, de a beágyazódás nem fejeződik be, ettől még termel a szervezet hCG-t.

A tesztjeidnek egyértelműen erősödniük kellett volna, ha beágyazódott, fejlődő babád lenne. Én nem hiszek abban, hogy ennyi "szellemcsíkos" tesztet kifogj. Nekem ha negatív volt egy tesztem, az negatív volt, ha pozitív, akkor az pozitív, még sohasem futottam bele ennyi rossz tesztbe. Tehát én azt mondom, hogy valami történik benned, de a tesztek erőssége miatt az én véleményem az, hogy sajnos nem marad veled. Ha csak nem később fogant. Mindenesetre az orvos meg fogja tudni állapítani neked, úgyhogy mielőbb keresd fel a dokidat!

Én azért még mindig szurkolok! :)

2013. júl. 20. 18:36
 76/116 A kérdező kommentje:

Hétfőn még tesztelek egy utolsót, ha addig nem jön meg.Ha negatív ,megyek a dokihoz.

Köszi a válaszod:)

2013. júl. 20. 20:49
 77/116 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi...esténként pici mindjárt megjön érzés....de most jobban érzem magam mint valaha.

Felek, hogy esetleg valami komolyabb bajom van:(

2013. júl. 21. 10:00
 78/116 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami "komolyabb" bajod van. Kisbabád lesz! :)

Holnap írd meg az eredményt!

2013. júl. 21. 10:12
 79/116 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazad lenne:)
2013. júl. 21. 11:21
 80/116 A kérdező kommentje:

Amúgy ez a tegnap reggeli full negatív gabriel tesztem

[link]

2013. júl. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!