Szellemcsík vagy pozitív?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 22:00
61/116 anonim válasza:
Jaaaaaaaj! Miért tesztelsz délután ráadásul úgy, hogy alig telt egy kis idő két tesztelés között???? Az utóbbira semmit se alapozz!!
62/116 anonim válasza:
09:02-esen én is látom egyértelműen,meg a negatívon is!
Jó lesz ez!;)
Holnap reggel is tesztelj,az hátha erősebb lesz már és Te/Ti is el meritek hinni!!=)
63/116 A kérdező kommentje:
Annyira várom már a reggelt, de közben meg izgulok is
2013. júl. 19. 18:31
64/116 anonim válasza:
Mindjárt reggel! Nyugi :)
Addig olvass egy könyvet, nézz tévét, tereld el a gondolataidat!
Reggel csinálj egy tesztet (legyen pozitív) és hozd a képet! :) :)
Izgulunk veled együtt mi is!
65/116 A kérdező kommentje:
Ez még a reggeli tesztem amiről raktam fel már képet (09:02)csak ez mással lett fotózva.rosszabb a minősége, viszont én ezen jobban látom a rózsaszín 2. Csíkot igaz el van mosódva, de szem ezen jobban látszik.
2013. júl. 19. 18:49
66/116 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló!:)igyekszem elfoglalni magam, de ezek a tesztek nem hagynak nyugodni:)
2013. júl. 19. 18:50
67/116 A kérdező kommentje:
Negatív...
Azért köszönöm a bíztatást:)
2013. júl. 20. 05:55
68/116 anonim válasza:
Figyelj, van a digitalis clear blue, ami kiir egy + jelet rs egy szamot, de vsn olyanja is, ami nem digitalis, az csak + jelet ir. Sokkal jobb, mint ezek az 1-2 csikosak, azon tuti latszik. Ha nem jon meg, vegyel egy olyat.
69/116 A kérdező kommentje:
Majd jövőhéten, ha addig nem jön meg.A hasam már úgy fáj mintha megjönne....szem egyszerűen csak késik.
2013. júl. 20. 10:59
70/116 anonim válasza:
Hát nem. Ha vannak pozi tesztjeid, akkor érdemes lesz kérned egy hormonvizsgálatot, ha most megjön. Nekem így volt kétszer, 3. maradt meg. Progihiányom volt. Ki tudja, érdemes utánajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!