Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík vagy pozitív?

Szellemcsík vagy pozitív?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 22:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
Ahogy az igazolt terhesség is végződhet vetéléssel, kedves utolsó. Itt most nem ez a kérdés. Nem kell jövőbe látni, meg elmélkedni azon, hogy jó-e a tesz, vagy sem. Van ott csík, vagy nincs. Ez a kérdés, erre igyekszünk válaszolni ;)
2013. júl. 19. 13:32
 52/116 anonim ***** válasza:
És ha azt mondom hogy van? Az még nem jelent semmit kedves utolsó, ezt szerettem volna leírni!
2013. júl. 19. 13:33
 53/116 anonim ***** válasza:

ott a csík. lehet később volt a megtermékenyítés pár nappal mint gondolod és azért halvány. nekem sem kell a szemem mereszteni hogy lássam ott a csík.

nyugi!!

menj dokihoz. én egyszer azt játszottam el, hogy bementem a sűrgősségi nőgyógy klinikára a kórházba. azt mondtam hogy van egy pozitív tesztem de fáj a hasam és szeretném ha megnéznék ultrahanggal hogy tényleg terhes vagyok-e vagy valami más bajom van.... Próbáld ki ezt ha nálatok van ilyen rendelés. egy próbát megér és nem kell még napokat várni.

de szerintem baba lesz a dologban!! :)

2 kisfiú anyuja

2013. júl. 19. 13:38
 54/116 anonim ***** válasza:

53-as vagyok megint:

átraktam negatívba, jól látszik ott is. nem kell keresgélni. tehát egyértelműen 2 csíkos. nézd csak:

[link]

2013. júl. 19. 13:42
 55/116 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit? Inkább no comment! -.-

Igen, a negatív is egyértelműen mutatja. Szerintem erősödni fog az a csíkocska pár nap múlva! :)

2013. júl. 19. 13:44
 56/116 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, ha hétfőig nem lesz egy olyan erős pozi tesztem ami kiszúrja a szemem vagy nem jön meg,megfogadom a tanácsod:)
2013. júl. 19. 13:49
 57/116 A kérdező kommentje:
Én is látom...de nem merek hinni benne.Tényleg nagyon jól esik hogy ennyien kiállítok a nyomi kis csíkocskámért:)remélem a legközelebbi tesztelés után jó hírt hozhatok:)
2013. júl. 19. 14:01
 58/116 anonim ***** válasza:

Szerintem is pozitív ez a teszt.

Én tuti csinálnék még holnap vagy vasárnap is egy tesztet.

Nekem még ennyire sem látszódott a 2. csík anno.

Ez volt a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

A csíkocska azóta már betöltötte a 2. életévét is. :)

2013. júl. 19. 14:45
 59/116 A kérdező kommentje:
Most teszteltem Gabriellel egy tökéletesen negatívat.Kazettás tesztet még nem próbáltam, de ezen még csak egy szellemcsík se volt.Igaz két pisi között nem telt el 3 óra, de nem bírtam ki.
2013. júl. 19. 15:04
 60/116 anonim ***** válasza:
Ne tesztelj napközben, amíg alig látható a reggeliből is, teljesen felesleges. Ott lesz az pár nap múlva, de ugyanezt használd, amit ma. Akkor fogod látni a különbséget. Másfajtával és délután semmi értelme.
2013. júl. 19. 15:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!