Szellemcsík vagy pozitív?
Kit érdekel, hogy milyen pontokat kapok? Ha ez érdekelne, akkor már rég nem lennék itt ezen az oldalon!
Miért hallgassam el a véleményemet? Miért írjam, hogy negatív, ha egyszer látható a halvány csík? Nincs nálam a jósgömböm, hogy megmondjam, hogy a terhesség erős-e, befejeződött-e a beágyazódás, megmarad-e a baba, erősödni fog-e a teszt, de basszus, ha egyszer látom, akkor látom, még ha ezt nehéz elfogadni is.
Ha a kérdezőnek van egy szemernyi racionalitása, akkor nem fogja beleélni magát abba, hogy 8 hónap múlva de jó lesz majd ringatni a kicsi babáját, csak azért, mert x és y pozitívnak látta a tesztjét. Amúgy ő is annak látja, különben nem született volna meg a kérdés. Innentől kedzve meg tök mindegy, hogy mondjuk én, vagy a másik mit mondunk.
Kérdező! Én látok csíkot még mindig, de erősödnie kellene, vagy később történt a fogantatás. Ismételd meg 3-4 nap múlva, ha addig nem jön meg! Én drukkolok!
Hát köszönöm a válaszokat, nem tudom mi lesz, ha hétfőig nem jön meg valószínű doki...
köszönöm mindenki hozzászólását!:)
Ez pozitiv sztem!
Az én facelle tesztem is ilyen volt mensi után,holott már rég tudtam hogy ott a baba:))
Én a helyedben vennék egy digitális cb-t,az nem hazudik és nem kell csikokat keresgélni,Az rögtön megmondja mi van,én annak hittem nem a csikoknak:)
De ez sztem még mindig halvány pozi...Lehet később fogant pár nappal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!