Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík vagy pozitív?

Szellemcsík vagy pozitív?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 22:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 anonim ***** válasza:
Miért olyan nagyon egyértelmű, hogy négy napos késésnél ilyennek, meg olyannak kellene lennie egy tesztnek? És ha később fogant a baba? Amúgy tény, hogy inkább most szomorkodj és ne éld bele magad, mint hogy nagyon reménykedj és a végén kiderüljön, hogy nincs semmi...
2013. júl. 19. 08:51
 32/116 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van egy másik kép. Sztem negatív

2013. júl. 19. 09:02
 33/116 A kérdező kommentje:
Vélemêny??teszteljek még vagy várják amíg meg nem jön?
2013. júl. 19. 09:15
 34/116 anonim ***** válasza:
Görbéd nincs?Meg azt sem tudjuk, hogy szabályos ciklusaid vannak-e......De én nem hitegetlek, egyik napról a másikra erősödnie kellene, tehát, ha az előző ilyen volt, mára már fullosnak kellene lennie....És még mindig jönnek a pozitív hozzászólók..Sztem ne éld bele magad, csak azért írják, hogy +, hogy örülj, és felfele pontozd őket..De ez nyílván csak az én véleményem....
2013. júl. 19. 09:15
 35/116 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy milyen pontokat kapok? Ha ez érdekelne, akkor már rég nem lennék itt ezen az oldalon!

Miért hallgassam el a véleményemet? Miért írjam, hogy negatív, ha egyszer látható a halvány csík? Nincs nálam a jósgömböm, hogy megmondjam, hogy a terhesség erős-e, befejeződött-e a beágyazódás, megmarad-e a baba, erősödni fog-e a teszt, de basszus, ha egyszer látom, akkor látom, még ha ezt nehéz elfogadni is.

Ha a kérdezőnek van egy szemernyi racionalitása, akkor nem fogja beleélni magát abba, hogy 8 hónap múlva de jó lesz majd ringatni a kicsi babáját, csak azért, mert x és y pozitívnak látta a tesztjét. Amúgy ő is annak látja, különben nem született volna meg a kérdés. Innentől kedzve meg tök mindegy, hogy mondjuk én, vagy a másik mit mondunk.

Kérdező! Én látok csíkot még mindig, de erősödnie kellene, vagy később történt a fogantatás. Ismételd meg 3-4 nap múlva, ha addig nem jön meg! Én drukkolok!

2013. júl. 19. 09:23
 36/116 anonim ***** válasza:
Persze, én is látom a csíkot..:) De általában a Medilab teszt(ez nem az!) szokott ilyet produkálni, én erre azért nem mondom, hogy pozi..:) Kb 125 db -ot csináltam már az évek folyamán(mind ilyen és meg is marad a vonalka),nem volt baba...Amikor állapotos lettem, az egyértelmű volt..:)
2013. júl. 19. 09:32
 37/116 anonim ***** válasza:
A kérdés nem úgy hangzik, hogy "terhes vagyok?", hanem úgy, hogy szellemcsík, vagy pozitív? Vagyis csík egyértelműen van a kérdező szerint is. Hogy ebből lesz-e terhesség, szerintem nem a mi feladatunk megmondani! Maximum örülhetünk, ha lesz baba mégis. Ettől még nem fogom azt mondani, hogy negatív, ugyanis nem látok bele a méhébe. Ha egyszer van csík, akkor az pozitívnak mondható, még akkor is, ha tévedünk és nincs is valójában baba, csak a teszt rossz. A teszt minőségéről pedig szintén nem tudok nyilatkozni a gép előtt ülve, tehát csak arról beszélhetek, amit látok. Az a baj, hogy inkább a negatívat hajhászó válaszolók látnak túl sokat bele a történetbe szerintem.
2013. júl. 19. 09:42
 38/116 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat, nem tudom mi lesz, ha hétfőig nem jön meg valószínű doki...

köszönöm mindenki hozzászólását!:)

2013. júl. 19. 09:49
 39/116 anonim ***** válasza:

Ez pozitiv sztem!

Az én facelle tesztem is ilyen volt mensi után,holott már rég tudtam hogy ott a baba:))

Én a helyedben vennék egy digitális cb-t,az nem hazudik és nem kell csikokat keresgélni,Az rögtön megmondja mi van,én annak hittem nem a csikoknak:)

De ez sztem még mindig halvány pozi...Lehet később fogant pár nappal:)

2013. júl. 19. 09:58
 40/116 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnám kinek van igaza:)
2013. júl. 19. 10:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!