Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első trimeszterben, hogy...

Első trimeszterben, hogy éreztétek magatokat? Mikor mit éreztetek?

Figyelt kérdés
tapasztalatok érdekelnének,hanyadik héten mi fájt,hol húzódott:) lelkileg min mentetek keresztül:)
2013. júl. 6. 18:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nagyon félek,még várok pár napot,de lehet a 6.hét napján elmegyek.
2013. júl. 6. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Én végig rettegtem, hogy baj lesz, mert a 6-7. héten barnáztam kicsit. Voltam dokinál is, minden oké volt. Elmúlt a barnázás, megnyugodtam. A 10 héten már nem volt szívhang. :(

Tünetek: nagyon keveset tudtam enni, kb. a normál adagom 2/3-ánál rámjött a hányinger. Nem kívántam édeset semmit és gyümölcsöt sem, inkább paprikát és tejet. A tejtől klasszul elmúlt az émelygés. Ezek hatására fogytam is 5 kilót. A végére sajna elmúltak ezek a tünetek, de nem gondoltam, hogy azért, mert baj van.

Nekem lelkileg nagyon megterhelő volt az egész, persze a vége főleg, de ha lehet, újra próbálkozunk.

2013. júl. 6. 20:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is félek és valószínű félni is fogok végig. Főleg addig amíg nem érzem majd mozogni.De nem szabad csak erre gondolni a nap 24 órájában. Én már nem vagyok huszon éves és nem az első baba de még most is bennem van az,hogy nem érzek semmi szokásos terhes tünetet de mégis bízom benne,hogy minden rendben van odabent.2. voltam
2013. júl. 6. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
vetélős vagyok nem tudom hányadik voltam: ha nem vérzel nem kell rohanni a dokihoz én 6 hetes 3 naposan mentem akkor már volt szívhang. A vetélés egészen a 12 hétig fennállhat, sőt akár utána is. Hidd el ha valaki hát én aztán végig paráztam az első heteket. Hiába mész dokihoz nem tudnak egyébként se semmit csinálni, ha elvetélsz és iszonyat görcseid vannak akkor is csakannyit csinálnak, hogy megműtenek. De hiába mész oda, ha egy baba elakar menni el fog menni. Olyan 18 hét körül ültem le magammal és gondolkodtam el a dolgokon. Vajon tényleg így végig akarok aggódni az egész terhességet vagy élvezem ezt a csodálatos állapotot? Senki sem akarja elveszíteni a babáját, és az esetek nagy részében nem is veszíti el, ne aggodalmaskodj nincs semmi baj! Majd ráérsz akkor aggódni ha valóban baj van, előtte ne tedd tönkre ezzel ezt a csodálatos élt szakaszt.
2013. júl. 6. 21:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én most vagyok 5 hetes és én is néha görcsölgetek,de már nem annyit mint 1 hete,mert akkor majdnem leszakadt a derekam,de nincs ezzel semmi gond,lehet,hogy te is az elmaradt menstruációdat érzed,mert a tested emlékszik arra,hogy meg kellene jönnie és csak a görcsöket érzed vérzés nélkül.

[link]

itt vannak az én tesztjeim,azt hiszem az utolsó előttit csináltam 4 napos késésnél.

Amúgy nekem most kezd jönni a rossz szájíz,hányingerem nincs ,a melleim fájnak és egyenlőre kb ennyi tünetem van.

Gratulálok a babához,nyugi minden rendben lesz :)

2013. júl. 6. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi a rossz képet raktam fel itt egy jobb.

2013. júl. 6. 21:42
 17/20 A kérdező kommentje:

annyira köszönöm nektek ezt a fejmosást:) megpróbálom lenyugodni:) az én tesztem olyan halvány mint neked az utolsó előtti előtti:) de gyönyörűen kivehető.

Ma vagyok 5 hetes terhes én is:) remélem nem fog már annyit fájdogálni a hasam,mert csak az irritál egy picikét csak:S akkor amíg nem vérzek,és nem görcsöl nagyon nagyon a hasam odabent van még a pici? és ráérek menni 6 hetesen dokihoz?

2013. júl. 7. 07:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám, ha vérzel és görcsölsz is akkor azért van okod aggódni, viszont ha nincs feltűnőbb nagyon erős fájdalom akkor az olyan mint ha az utcára menéstől félnél mert a fejedre is eshet egy cserép. (ha nincs tünet akkor fölöslges félni) Én véreztem kb. 2 órát szex után , nagyon megijedtem, de semmi baj nem lett, bár a mai napig nem tudták megmondani honnan véreztem,mert nem értették honnan jön. De van ilyen, sőt olyan is van, hogy a 2. kimaradt mensi napján vérzel, ilyenem is volt. (tehát kb. 8 hetesen vérzel 1-2 napot picit)
2013. júl. 7. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:
18 vagyok: És igen ráérsz 6 hetesen menni, 6 hetesen és 2-5 naposan vagy később, akkor már ott a kis szíve és az csodálatos érzés látni. És hidd el valóban nem tudnak a babáddal semmit sem csinálni, max ha már volt 1-3 vetélésed akkor adnak sárgatest pótlást, de azzal is elmegy az a baba aki életképtelen.
2013. júl. 7. 08:01
 20/20 A kérdező kommentje:
akkor nem lesz velünk semmi gond:) vigyázok rá nagyon,ő pedig erősen kapaszkodik:) emelni nem fogok,és sok vitamint eszek:)
2013. júl. 7. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!