Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hét végére nem várom,...

Jövő hét végére nem várom, van aki hasonló időpontban van? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem krémes folyásom van, már nagyon érzékeny a cicim..

[link]

2009. okt. 15. 09:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
8:58as te mikor tesztelsz? Tied is biztato! :) Ja még annyi hogy sose volt ilyen görbém, ha leesett ovu utàn amit àltalàban "beàgyazodàsnak" mondanak, nekem megjött! akkor mi àgyazodott be? :D De holnap minden kiderül, vagy késöbb :)
2009. okt. 21. 09:31
 32/47 anonim ***** válasza:

8.58-as vagyok Okosan most délután teszteltem persze negatív :(

Pedig megfogadtam, hogy ezt befejezem, és nem tesztelek idő előtt, erre itt fájdítom a szívem...

Ti mikor teszteltek?

2009. okt. 21. 19:04
 33/47 A kérdező kommentje:
Basszus.. én is ma teszteltem egyet, de nekem is nega. Tudtam. Ovu után ez a 13. napom. Az LH tesztem viszont majdnem teljesen + lett. Nem tudom, hogy most mi van. Hanyadik napon teszteltél?
2009. okt. 21. 19:07
 34/47 anonim ***** válasza:

tegnap 09:31 vagyok

én is teszteltem tegnap is meg ma i negativ, de basszus, most jöttem rá hogy benéztem az ovut, mert akkor van, mikor pozitivrol negativra vált, tehát még van 2 napom :D Ne adjátok fel lányok, amugy a hőm biztató és hogy a méhszáj már teljesen fent van! Hétfön tesztelek ujbol, ha addig nem üt be a mennykő! :) Ma elutazunk, ha igaz, ugyhogy szép, pozitiv hétvégét nektek! :)

[link]

2009. okt. 22. 09:32
 35/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nekem sajnos ez a hónap is sikertelen volt.Holnapra vagy holnaputánra nem várom.Reggel görcsölt a hasam,és barnázgatok is.Ugyan most elmúltak a mensis tünetek,de én már nem reménykedek.Nektek pedig drukkolok!!!

Ildikó.

2009. okt. 22. 10:17
 36/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok, kicsit türelmetlenek vagyunk úgy látom..

Én a 10. dpo-n teszteltem, nem is értem most sem hogy jutott eszembe

???

Én ma így állok:

[link]

a mellem tegnap nagyon fájt, ma is érzem, de nem olyan durván, viszont elég sok folyásom van, ami azt jelzi nálam, hogy megjön

ez a bizonytalanság kikészít

2009. okt. 22. 11:52
 37/47 A kérdező kommentje:
Én is ma elkezdtem barnázni, szombaton fogok teszelni a 31. napon... remélem sikerül. semmilyen tüntem nincs, csak a mellem nagyon eres, ami még sosem volt.
2009. okt. 22. 22:01
 38/47 anonim ***** válasza:

Remélem sikerrel jársz, mert nálam már nincs esély.

A ma reggeli hőm nagyon alacsony :(

[link]

2009. okt. 23. 09:01
 39/47 A kérdező kommentje:

sajnálom.. de azért még ne add fel.. lehet beágyazódás is.

Nekem ma reggel 36.8 lett, holnap tesztelek.

2009. okt. 23. 09:18
 40/47 anonim ***** válasza:

Ma reggel így állok.

Vasárnap tesztelek. Az lesz a 14. dpo.

Semmilyen tünetem nincs az érzékeny ciciket kivéve.

Szurkolok mindenkinek.

[link]

2009. okt. 23. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!