Jövő hét végére nem várom, van aki hasonló időpontban van? Hogy vagytok?
8.58-as vagyok Okosan most délután teszteltem persze negatív :(
Pedig megfogadtam, hogy ezt befejezem, és nem tesztelek idő előtt, erre itt fájdítom a szívem...
Ti mikor teszteltek?
tegnap 09:31 vagyok
én is teszteltem tegnap is meg ma i negativ, de basszus, most jöttem rá hogy benéztem az ovut, mert akkor van, mikor pozitivrol negativra vált, tehát még van 2 napom :D Ne adjátok fel lányok, amugy a hőm biztató és hogy a méhszáj már teljesen fent van! Hétfön tesztelek ujbol, ha addig nem üt be a mennykő! :) Ma elutazunk, ha igaz, ugyhogy szép, pozitiv hétvégét nektek! :)
Sziasztok!Nekem sajnos ez a hónap is sikertelen volt.Holnapra vagy holnaputánra nem várom.Reggel görcsölt a hasam,és barnázgatok is.Ugyan most elmúltak a mensis tünetek,de én már nem reménykedek.Nektek pedig drukkolok!!!
Ildikó.
Sziasztok, kicsit türelmetlenek vagyunk úgy látom..
Én a 10. dpo-n teszteltem, nem is értem most sem hogy jutott eszembe
???
Én ma így állok:
a mellem tegnap nagyon fájt, ma is érzem, de nem olyan durván, viszont elég sok folyásom van, ami azt jelzi nálam, hogy megjön
ez a bizonytalanság kikészít
sajnálom.. de azért még ne add fel.. lehet beágyazódás is.
Nekem ma reggel 36.8 lett, holnap tesztelek.
Ma reggel így állok.
Vasárnap tesztelek. Az lesz a 14. dpo.
Semmilyen tünetem nincs az érzékeny ciciket kivéve.
Szurkolok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!