Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hét végére nem várom,...

Jövő hét végére nem várom, van aki hasonló időpontban van? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem krémes folyásom van, már nagyon érzékeny a cicim..

[link]

2009. okt. 15. 09:29
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Amúgy ugyanolyan tüneteim vannak, mint mensi előtt. Megjön érzés, mellfeszülés. Remélem ezek ezúttal babás tünetek :)

2009. okt. 18. 16:58
 22/47 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon bíztató a görbéd, kiváncsi leszek, remélem baba.. elég későn volt az ovud..de az nem számít semmit. Én is mensi előtti tüneteket érzek, folyamatosan érzem a petefészkem, leszakad a derekam és fáj még mindig a cicim..
2009. okt. 18. 18:50
 23/47 A kérdező kommentje:
mell körül az ér nem látszik senkinek jobban, mint eddig, azt mondják az is lehet tünet.
2009. okt. 18. 21:32
 24/47 anonim ***** válasza:

10-15 13:36

én ma igy àllok: [link]

A méhemen kivül semmit nem érzek, az is csak mintha nyomna kicsit, este fele szokott émelyegni a gyomrom és mintha sok lenne a savam!

2009. okt. 19. 07:33
 25/47 anonim ***** válasza:

Tegnapi 15.56-os vagyok. Igen, a teáktól lett ilyen késői az ovum. Ugyan ez a mai a 28. napom, soha nem szokott késni, sőt, de emiatt csak a hétvégére nem várom. Hőm ma reggel is fenn, bár egy tizedet esett.

Megjön érzés továbbra is, mellfeszülés (én ereket nem látok).

[link]

2009. okt. 19. 08:00
 26/47 A kérdező kommentje:

előzőnek.. nagyon biztató a görbéd:-)

Mikor fogtok tesztelni? Én péntek reggel megpróbálok egyet, akkor leszek a 30. napon.

2009. okt. 20. 15:06
 27/47 anonim ***** válasza:

Tegnapelött 7:33as vagyok, egyre biztatobb :D

ma igy àllok:

[link]

szerintem reggel tesztelek :)

2009. okt. 21. 07:55
 28/47 A kérdező kommentje:
nagyon szorítok. Ha ezzel a görbével sem lesz +, akkor én nem is teszelek:-) nagyon esélyes. Érzel vmi tünetet? Ami esetleg szokatlan mint máskor?
2009. okt. 21. 08:45
 29/47 anonim ***** válasza:

Utulsó válaszolónak: szép a görbéd!!

Én most így állok

[link]

Nem tudom mi lesz ebből.. A mellem csak kicsit fáj, és tompán, inkább csak meg van duzzadva, és a petefészkem szokott szúrni.

2009. okt. 21. 08:58
 30/47 anonim ***** válasza:
ma 07:55 :)) Nem érzek semmit, a szokàsoson kivül, max. annyi hogy màr reggel éhes vagyok, mert én délbe szoktam reggelizni és most mindjàrt éhen veszek, este meg émelyeg a gyomrom! Ja meg a méhszàj középen van és zàrt! Eddig mindig lent volt menszi elött és nyitva!
2009. okt. 21. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!