Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hét végére nem várom,...

Jövő hét végére nem várom, van aki hasonló időpontban van? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem krémes folyásom van, már nagyon érzékeny a cicim..

[link]

2009. okt. 15. 09:29
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
11:49es vagyok, én épp 2nappal ovu elött kezdtem inni a palàstfüteàt és a cickafarkot, persze a cickàt abba hagytam, mikor leesett a hö! Nah, majd meglàtjuk mi lesz belöle! :) én ovu utàn kezdem érezni a méhem, ma szurt is picit reggel, na meg délutàn pàr napja émelygek, de ez multhonapban is volt! Cicimet nem érzem, 2 napig puffadt voltam mint menszi elött, de màra az is elmult! Nyàkomrol fogalmam sincs :) dokinàl se voltm!
2009. okt. 15. 13:36
 12/47 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy biztatónak látod a görbémet, egy kicsit megnyugodtam :)

Én hétfőn megyek dokihoz, mert már 16 hónapja próbálkozunk, és úgy döntöttem eljött az idő, hogy kivizsgáltassam magam, és mostanra kaptam időpontot.

4.

2009. okt. 15. 13:49
 13/47 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 23.-24.-re nem várom.Múlthéten szombaton volt peteérésem.Egyenlőre még én sem érzek semmilyen tünetet.Nekem is van egy kis krémes folyásom, amihez enyhe mellfeszülés,alhasi puffadás társul.Viszont 13:15-kor hőmérőztem egyet, és akkor 37,0 volt a testhőmérsékletem(ilyen magas még nem volt pé után).Mit gondoltok ez jelenthet babát? 13:10-nek írom, a málnalevél teát szülés előtt kell inni a 36. héttől.
2009. okt. 15. 15:55
 14/47 A kérdező kommentje:
sajnos a délutáni hő nem nagyon számít és a folyás sem mérvadó elvileg, sok helyen olvastam, hogy volt aki száraz volt, volt akinek krémes folyása volt és mégis baba lett mindkettőből. Nekem szúr a petefészkem, pedig elvileg még ilyenkor semmit nem lehet érezni.. úgy érzem sok mindent bebeszélünk.. szerintetek?
2009. okt. 15. 16:03
 15/47 anonim ***** válasza:
Néha én is érzek petefészek szurkálódást,meg olyat is érzek mintha a méhem megmozdulna.Egy kis derékfájdalmam is van.Lehet igazad van abban, hogy bebeszéljük magunknak ezeket a tüneteket.Talán nem kellene ennyire görcsölni azon,hogy vajon mikor lesz már kisbabám?Már 3 éve próbálkozunk.Ennyi idő után hogy lehet nem görcsölni?Amikor minden gondolatomat a baba utáni vágy tölti ki.Úgy érzem, egyre jobban kétségbe vagyok esve. Mióta próbálkoztok?
2009. okt. 15. 16:29
 16/47 anonim ***** válasza:

15.55.-nek:

"Málnalevél tea: Terhesség előtt, támogatja a peteérést, előrébb hozhatja a tüszőrepedést, és javítja a petesejt minőségét. "

2009. okt. 15. 20:37
 17/47 anonim ***** válasza:
Eszek szerint akkor a málnalevél teáról keveset tudtam.Azt olvastam róla,hogy csak a terhesség utolsó hónapjától lehet inni.A málnalevél tea hatására a méhnyak felpuhul és elősegíti a könnyebb tágulást.Köszönöm a kiegészítést.
2009. okt. 15. 20:59
 18/47 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok lányok? Én ma vagyok a 23. napon és csináltam én hülye egy tesztet, persze negatív, mi más is lehetne? De most megfogadtam hogy jöv. hét vasárnap előtt nem csinálok mégegyet? Mit éreztek? Nekem csak mellfeszülés van, de az máskor is szokott..
2009. okt. 16. 11:58
 19/47 anonim ***** válasza:

Nehéz türelmesnek lenni, úgyhogy megértem a tesztelésed.

Nálam hő szempontjából semmi sem történt, viszont ma kicsit olyan érzésem volt, mint PÉ-kor. Furcsa...szurkált a petefészkem, meg mintha húzódott volna a méhem, de alig-alig érezhetően.

[link]

2009. okt. 16. 20:07
 20/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ki hogy áll?

Én ma így:

[link]

2009. okt. 18. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!