Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hét végére nem várom,...

Jövő hét végére nem várom, van aki hasonló időpontban van? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem krémes folyásom van, már nagyon érzékeny a cicim..

[link]

2009. okt. 15. 09:29
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
A hőd nagyon szépen megy felfelé, bármi lehet még:-) Nekem semmi tünetem sincs, és elég vizes a folyásom. Vagyis egyik nap krémes, majd vizes, és száraz. Van amikor egy napon belül változik a vizes és száraz folyás. Már nem nagyon élem bele magam, mert mindig csalódás a vége.
2009. okt. 15. 09:46
 2/47 anonim ***** válasza:

Szia! Ény olyan 21.-e körülre nem várom, eddig elég össze vissz volt a mensim, de szedek Bromo-t, így remélem beállt.

Itt a görbém, én nagyon reménykedem.

[link]

Viszont fura, mert nem érzek semmit:( Volt már egy terhességem, de nem maradt meg. Akkor éreztem dolgokat, pl. mintha meg akarna jönni, meg ilyenek, de már nem emlékszem mikortól...akkor még nem vezettem görbét.

Pisilni sokat járok, de az lehet a teától, mert kicsit meg vagyok fázva.

Viszont olyanok vannak, hogy krémesebb a váladékom, meg ma reggel megnéztem, és a hüvely nyílásnál tiszta sötét lila:(

Egyébként semmi...a hőm szerintetek mit mutat?

2009. okt. 15. 11:13
 3/47 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ugy néz ki jövö hétre nem vàrom :) bàr most kicsit összezavarodtam :)

[link]

Lehet a stressz miatt ilyen a höm, és hosszu a ciklusom, de ez jo stressz, inkàbb izgulàs! :) Nem a baba miatt, de öt is nagyon vàrnànk màr!

2009. okt. 15. 11:15
 4/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is csatlakoznék! Én 23-25-e között nem várom. Nekem semmi tünetem sincs, nagyon jól érzem magam, bár nem tudom ez baba szempontból jó-e!? Viszont gyanakszom arra, hogy nem volt tüszőrepedésem, mert a hőm alig -alig akar emelkedni.

[link]

2009. okt. 15. 11:49
 5/47 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy igazából, ha nincsen töüsző repedés, akkor milyennek kellene lennie a hődnek...:(

Akkor ezek szerint nem csak nekem nincsenek tüneteim...

Hol vagy kedves kérdező?:)

2009. okt. 15. 12:17
 6/47 A kérdező kommentje:

itt vagyok.. 11:49-nek, szerintem volt ovud, megy szépen fel a hőd. Nem mindenkinek ugrik meg hirtelen, pl. nekem sem. Az elő kettőnek is nagyon bíztató a görbéje:-) remélem sikerül. Én a 14. napon voltam dokinál 23 mm-es tüszőt látott, ami azt mondta h még ma vagy holnap szerinte megreped és előtte volt is tojcsis folyásom. Ma meg meg tegnap is krémes, nagyon sűrű krémes. Nem tudom ez mit jelent.

Ti voltatok közben ultrahangon?

2009. okt. 15. 12:49
 7/47 anonim ***** válasza:

Annyira én sem értek a görbe elemzéshez, de múlt hónapban ilyenkor már 36.8 volt a hőm, ezért furcsálom az ehavit. Majd kiderül... Mindenesetre én nem bánom, hogy nincsenek tüneteim, mert eddig minden hónapban voltak "képzelt" tüneteim, amiknek csalódás lett a vége.

4.

2009. okt. 15. 12:50
 8/47 A kérdező kommentje:
Minden hónap más és más.. és nem kell a babához nagyon magas hőnek lennie.
2009. okt. 15. 13:06
 9/47 anonim ***** válasza:

Én elvileg jövő hétfő-keddre nem várom. De bolond fejjel elkezdtem teázni (málnalevél + palástfű), ami eléggé összezavarta a ciklusom, későn lett pé, így inkább hétvége felére nem várom.

Semmilyen tünetem nincs, nem is keresek magamon. Nem akarok bebeszélni magamnak semmilyen tünetet.

[link]

2009. okt. 15. 13:10
 10/47 A kérdező kommentje:
Én is ittam egy hónapig ezeket a teákat, de úgy kitolta a ciklusomat, hogy kidobtam mindet, nekem a 25. napra tette az ovut.. nem mindenkinek jön be. Persze én sem keresek tüneteket, de a mellérzékenység és szédülgetés nem bebeszélés szerintem. A doki szerint a hő sem mindig mérvadó, az is lehet csaló.
2009. okt. 15. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!