Mi a véleményetek? Mi lehet ez? Részletezem lent!
Figyelt kérdés
Általában 26-27 naposak a ciklusaim.Június 11.én volt a mensesem első napja!Akkor szokatlan módon 24.napra jött meg.Ma reggel úgy ébredtem,hogy piros eleven vér,tampon.Délutánra csökkent a vérzés mennyisége.Babát szeretnék.2013. jún. 27. 15:21
1/6 anonim válasza:
Várj még pár napot, a mai vérzésből még bármi lehet. Ha csak 1-2 nap és gyenge, akkor csinálj egy tesztet, de ha rendes, akkor felesleges a teszt. Az, hogy 24 napra jött meg, bármitől lehetséges pl. stressz, hormonális probléma, stb. Most Mi is babát szeretnénk, nekem is általában 26 naposak, aztán lett 22 napos, a köv. hónapban meg 30 napos, akkor azt is hittem, hogy baba, de mégsem. Most azért, hogy rendbe hozza a ciklust elkezdtem barátcserje, cickafark, és palástfű kúrát, és ezek segítik a baba megfoganását és megtapadását is. Ha neked is rendszertelenné válna javaslom, hogy próbáld ki. Olvastam, hogy sokaknak segített, és a baba is összejött ezek segítségével.
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves első!Köszönöm a válaszod!
Megosztanád velem,hogy te milyen adagokban és mennyi ideje csinálod a kúrát!Tea és kapszula vagy mind csak tea?Mennyit iszol,szedsz naponta?
Köszönöm és sok sikert a babához!
2013. jún. 27. 17:11
3/6 A kérdező kommentje:
Most már biztos,hogy nem baba.Ömlök rendesen!Sajnos nem sikerült a baba.
2013. jún. 27. 17:44
4/6 anonim válasza:
Ne keseredj el, szerintem próbáld meg ezt a kúrát, sokan írták akik elkezdték, hogy már az első hónapban összejött a baba. Mi 4 hónapja próbálkozunk, nekem ez az első kúrázós hónapom, és 5.-ére nem várom, hát kíváncsi leszek. úgy kell csinálni, hogy a menstruációkor már el kell kezdeni szedni a barátcserjét és a cickafarkot is (nem baj, ha nem rögtön az első napon kezded). Én Zafír barátcserje kapszulát szedek, (ha ilyet nem kapsz, jó a Premens kapszula is, abban is ez a hatóanyag van). Szóval ebből napi kettőt (reggel és este). A cickafark az gyógynövény tea, nekem filteres van, abból is napi kettő, reggel és este (2 dl forró vízben filtert 10 percig lefedve áztatni). Peteérésig kell a cickafarkot így inni, elősegíti a peteérést is és a tüszőrepedést is, meg rengeteg jótékony hatása van a méhre. Peteérés után kell elkezdeni a Palástfüvet. Ekkor a Cickafarkot abba kell hagyni, a barátcserjét szedni tovább a palástfűvel. Nekem gyógyszertári szárított növényként van, ebből csinálok teát. Két deci forró vízbe két teáskanál növény, ezt lefedni, 10-20 percig áztatni, majd leszűrni, és meginni :). Ezt is napi kétszer, reggel és este. Ez segíti a beágyazódást, megtapadást és szintén sok jótékony hatása van. A kúra 3 hónapig csinálható. Az újabb menstruációkor, előröl kell kezdeni, de arra nagyon figyelni kell, hogy terhességnél a barátcserjét tilos szedni, vagyis az első pozitív tesztnél abba kell hagyni. A cickát sem kell tovább inni, a palástfüvet lehet inni napi egy csészével, mert állítólag segít a terhesség megtartásában. Remélem segítettem és ezzel neked is, és nekem is összejön majd a baba :).
5/6 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a menses 3.ik napján.Ha hétfőn kezdem el a barátcserjét és a cickafarkfű teát,az még jó?Akkor jutok el a drogériába.
2013. jún. 29. 11:29
6/6 anonim válasza:
Persze, simán jó akkor is, sokan szándékosan nem kezdik el a cickafarkot az elején, csak a mensi utolsó napján, mert vérbőséget okoz, ezért növelheti a vérzés mennyiségét. Én mondjuk nem vettem észre, hogy durván növelte volna, de gondolom ez egyéntől függ. A barátcserjét is kezdheted később. Lényeg, hogy viszonylag még a ciklus elején legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!