Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó érzékenység ovu...

Mellbimbó érzékenység ovu volt már így valaki?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hülyén kérdeztem de én most először tapasztalom ezt magamon, mert van már gyerekem de akkor ez a tünet a pozitív teszt után jelentkezett. Nem értem miért van most ez. Az érdekelne, hogy volt-e már valaki így és esetleg sikerült-e a baba vagy mensi lett? Babát szeretnénk. Előre is köszönöm.
2013. jún. 20. 09:43
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Hát a vérfolt az jó de a világos barna az nem igazán szerintem, azóta sincs semmi. Hát várok még mert a hasam már 3 napja mensisen fáj. Mindenesetre nem élem bele magam. Írok majd mert reggel vagyis délelőtt ha nem jön akkor tesztelek.
2013. júl. 1. 16:31
 42/47 anonim válasza:
Barna lehet attol ha a kremes folyassal keveredik a ver en nagyon drukkolok neked :) elso voltam
2013. júl. 2. 07:54
 43/47 A kérdező kommentje:
Hát lányok, szerintem mensi lesz mert ma 36,2 lett a hőm reggelre. Elkeseredtem de azért új hónap és próbálkozunk ezerrel. Nektek kívánom, hogy minden rendben legyen és könnyű szülést, persze még odébb van.
2013. júl. 2. 08:08
 44/47 anonim válasza:
Miújság veled kérdező?
2013. júl. 4. 09:01
 45/47 A kérdező kommentje:
Hát megjött még az nap de nem értek semmit mert a hőm akkor 36,2-re lement és ma vagyok a 3.napon és 36,6 ilyen még nem volt, de jövőhéten megyek kedden dokihoz aztán majd meglátjuk mit mond erre az összevisszaságra. Ti hogy vagytok?
2013. júl. 4. 12:39
 46/47 anonim válasza:
Első vagyok, hát hol igy hol úgy tegnap tök jól voltam ma eszméletlen hányingerem van és undorodom minden kajától. Sajnálom de majd a következő hónapban, aztán majd irj hogy mit mondott a doki
2013. júl. 5. 11:10
 47/47 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező?voltál dokinál?
2013. júl. 19. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!