Mellbimbó érzékenység ovu volt már így valaki?
Figyelt kérdés
Bocsi ha hülyén kérdeztem de én most először tapasztalom ezt magamon, mert van már gyerekem de akkor ez a tünet a pozitív teszt után jelentkezett. Nem értem miért van most ez. Az érdekelne, hogy volt-e már valaki így és esetleg sikerült-e a baba vagy mensi lett? Babát szeretnénk. Előre is köszönöm.2013. jún. 20. 09:43
31/47 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom elhinni .... remélem hogy neked is pozitív lesz :) és nagyon köszönöm ,s fogok még írni,mert sok kérdés van még bennem,s még kétely is hogy akkor tuti hogy valós-e a teszt ... stb
32/47 A kérdező kommentje:
Nagyon szép tényleg úgyhogy nyugodj meg, baba van a pociban. Remélem nálam is és kedden ilyet fogok én is feltölteni. Szoríts értem.
2013. jún. 28. 20:32
33/47 A kérdező kommentje:
Jaj és ma olyan furát éreztem mikor mentem ki a kocsihoz beleszúrt élesen a méhem és a hüvely résznél nem tudtam lépni pár másodpercig. Hát nem tudom de bízok.
2013. jún. 28. 20:34
34/47 anonim válasza:
szorítok természetesen.nekem is nagyon fáj a hasam ,szúr de görcsöl is .ha már nem tudnám hogy babóca van,biztos lennék benne,hogy meg fog jönni.az én példámból kiindulva nem csinálsz hamarabbi tesztet?
35/47 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon merek az az igazság. De kedden reggelig ha nem jön meg akkor már tuti baba. Mérem a hőmet is és az elárulja. Nálad tuti minden rendben és nyugodj meg, hogy ott az a kis manó a pociban. Párodnak elmondtad már?
2013. jún. 29. 08:09
36/47 anonim válasza:
Elso vagyok!en meg elneztem a datumot csutortokon kellett volna nem megjonnie en meg ugye mar keddenteszteltem a pozitivat :)
37/47 A kérdező kommentje:
De pozi lett legalább a teszted. Nálam holnap a nemvárt napja. Elég fura de majd meglátjuk.
2013. jún. 29. 19:35
38/47 anonim válasza:
Első vagyok! Miújság veled kérdező?? :)
39/47 A kérdező kommentje:
Hát nemvárt napján egy kis folt és ma a hőm feljebb ment és a melleim jobban fájnak. Nem merek tesztelni. Te hogy vagy?
2013. júl. 1. 07:19
40/47 anonim válasza:
A nem várt napján nekem is volt egy kb borsó nagyságú vérfolt, azóta semmi jól vagyok csak az állandó fáradtság!
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!