Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó érzékenység ovu...

Mellbimbó érzékenység ovu volt már így valaki?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hülyén kérdeztem de én most először tapasztalom ezt magamon, mert van már gyerekem de akkor ez a tünet a pozitív teszt után jelentkezett. Nem értem miért van most ez. Az érdekelne, hogy volt-e már valaki így és esetleg sikerült-e a baba vagy mensi lett? Babát szeretnénk. Előre is köszönöm.
2013. jún. 20. 09:43
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Nem szabad szenvedni mert a gyógyszert be lehet venni, csak módjával. Migrénem nekem is volt két nap egyfolytában. Feküdtem és próbáltam pihenni. Szóval testápolós folyásom van és a hőm még fent van de még sok az a 4 nap pedig most sok dolog történt nálunk, ezért nagyon örülnék ha a baba sikerülne. Nagyon izgatott vagyok de közben meg próbálok nem oda gondolni. Hááát szerintem tesztelj nemvárt napján mert szerintem lesz ott valami:)

Nagyon drukkolok. Kismamink hogy van ma?

2013. jún. 26. 15:50
 22/47 anonim válasza:
Jól vagyok, néha elkap a fáradtság reggel hányással inditottam de nagyon boldog vagyok főleg mikor a két éves lányom kérdezgeti hogy mikor jön a pici baba játszani meg énekel neki
2013. jún. 26. 21:17
 23/47 anonim ***** válasza:

7 es vagyok. Annyi mindent olvastam már erről,hogy később jelent meg csak a második csík... hogy lehet hogy nem is valós.ma délutántól erős szúrások,szinte görcsök jelentkeznek petefészek,méh tájékon,azonnal megjön érzéssel.Lehet hogy meg fog 1-én mégiscsak jönni.Ámítani nem akarom magam,bár a kisfiamnál kb 10 napig a menses napja előtt erős görcseim voltak,pont olyan mint menseskor,3 hetesen már tudtam hogy baba lesz.1 napja késett amikor egy esedékes védőoltás miatt inkább tesztet csináltam ami azonnal erős + lett.akkor 2x is kórházba kerültem 9 és 14 hetesen Mg infusióra.

Szóval nagyon félek ettől a lehetőségtől is,meg ettől az igen-igen halvány teszttől is,hogy akkor mi is lesz most?!

2013. jún. 26. 22:28
 24/47 A kérdező kommentje:
Remélem ha tesztelsz kicsit később akkor kijön a második csík, sajnos tudom ez is kétesélyes akárcsak ezek a hülye mensi előtti tünetek amiket most én érzek. 3 nap van a nemvártig és émelygek ma egész nap ha eszem azért ha nem akkor azért. A cicim nagyon fáj már alig bírok ráfeküdni. A hasam ma görcsölgetett de csak enyhén, hát ez még bármi lehet, de olyan jó lenne ha baba lakna a pocakomban. Ti hogy vagytok? Kedves kismami neked mikor kezdődött a mensis görcs?
2013. jún. 27. 15:19
 25/47 A kérdező kommentje:
Lányok mi van veletek? Tiszta pati az arcom pedig nem szokott már nem tudom mi lesz. JJJaaaaaaj ez a pár nap.
2013. jún. 27. 20:02
 26/47 anonim ***** válasza:

7es vagyok.fájdogál a hasam.érzékeny is,nyújtozkodásnál,vagy hapcinál is beleszúr.nekem 4 nap van még.....de ilyenkor mensi előtt már barnázni szoktam..

Igazából nekem ez az első alkalom hogy izgulnom kell,mert az előző baba ő nem tervezett volt.S ha most esetleg sikerült volna,az is csoda lenne,hiszen az első alkalom hogy próbálkoztunk...már nem bízom ekkora szerencsében hogy elsőre összejön.Ráadásul nagyon nehéz összeegyeztetni a dolgot mert a párom Németo-ban dolgozik :(

Neked kedves kérdező nagyon szorítok.Ne add fel,mert a 3 nap még ott van :) s kívánom hogy vasárnap szuper két csíkos teszted legyen.

2013. jún. 27. 22:05
 27/47 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy szorítasz. Szerintem te is bizakodhatsz,sőt. Minden tünet jó jel, ha szokatlan. Én is szorítok neked. Én meg nem tudok aludni már nem értem,de olyan rossz, mindenki szuszog én meg kukorékolok:(
2013. jún. 28. 03:00
 28/47 anonim ***** válasza:
7 es vagyok.Ma teszteltem egy másodikat... pozitív. Halvány ,de teljesen jól kivehető,barátnőm szerint 100 %-os. délutáni pisiből,3 nap nem vártig.azért csináltam meg mert elég erősen görcsöl a hasam,szinte folyamatosan.szerintetek ennek a tesztnek hihetek már?a 2 nappal korábbi is halványka volt,attól ez most sokkal erősebb,simán látható.
2013. jún. 28. 16:33
 29/47 A kérdező kommentje:
Júj de jó, persze, hogy hihetsz neki mert még erősebb is. Nagy nagy gratula. Hát nálam nemtudom mi lesz de majd én is megírom. Ha lett volna itthon teszt már tuti én is megcsináltam volna. Nagyon örülök, hogy kétcsíkos a teszt. Írj majd fejleményeket. Szép napot.
2013. jún. 28. 16:46
 30/47 anonim ***** válasza:
[link] 7 es vagyok a kép a második tetsztről...
2013. jún. 28. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!