Mellbimbó érzékenység ovu volt már így valaki?
Sziasztok lányok! Nem szabad szenvedni mert a gyógyszert be lehet venni, csak módjával. Migrénem nekem is volt két nap egyfolytában. Feküdtem és próbáltam pihenni. Szóval testápolós folyásom van és a hőm még fent van de még sok az a 4 nap pedig most sok dolog történt nálunk, ezért nagyon örülnék ha a baba sikerülne. Nagyon izgatott vagyok de közben meg próbálok nem oda gondolni. Hááát szerintem tesztelj nemvárt napján mert szerintem lesz ott valami:)
Nagyon drukkolok. Kismamink hogy van ma?
7 es vagyok. Annyi mindent olvastam már erről,hogy később jelent meg csak a második csík... hogy lehet hogy nem is valós.ma délutántól erős szúrások,szinte görcsök jelentkeznek petefészek,méh tájékon,azonnal megjön érzéssel.Lehet hogy meg fog 1-én mégiscsak jönni.Ámítani nem akarom magam,bár a kisfiamnál kb 10 napig a menses napja előtt erős görcseim voltak,pont olyan mint menseskor,3 hetesen már tudtam hogy baba lesz.1 napja késett amikor egy esedékes védőoltás miatt inkább tesztet csináltam ami azonnal erős + lett.akkor 2x is kórházba kerültem 9 és 14 hetesen Mg infusióra.
Szóval nagyon félek ettől a lehetőségtől is,meg ettől az igen-igen halvány teszttől is,hogy akkor mi is lesz most?!
7es vagyok.fájdogál a hasam.érzékeny is,nyújtozkodásnál,vagy hapcinál is beleszúr.nekem 4 nap van még.....de ilyenkor mensi előtt már barnázni szoktam..
Igazából nekem ez az első alkalom hogy izgulnom kell,mert az előző baba ő nem tervezett volt.S ha most esetleg sikerült volna,az is csoda lenne,hiszen az első alkalom hogy próbálkoztunk...már nem bízom ekkora szerencsében hogy elsőre összejön.Ráadásul nagyon nehéz összeegyeztetni a dolgot mert a párom Németo-ban dolgozik :(
Neked kedves kérdező nagyon szorítok.Ne add fel,mert a 3 nap még ott van :) s kívánom hogy vasárnap szuper két csíkos teszted legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!