Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó érzékenység ovu...

Mellbimbó érzékenység ovu volt már így valaki?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hülyén kérdeztem de én most először tapasztalom ezt magamon, mert van már gyerekem de akkor ez a tünet a pozitív teszt után jelentkezett. Nem értem miért van most ez. Az érdekelne, hogy volt-e már valaki így és esetleg sikerült-e a baba vagy mensi lett? Babát szeretnénk. Előre is köszönöm.
2013. jún. 20. 09:43
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
a 7-es választ írtam.tegnap előtt sírva hívtam a hugomat hogy hasra feküdtem,a mellembe olyan fájdalmasan nyilalt bele,hogy felugrottam...de el is pityeredtem.és oldalt fáj de nagyon.az előző is írta hogy oldalt.ennek van valami jelentősége??? mert én már orvoshoz vagy mell uh-ra akartam menni annyira fáj.. :( az aktustól számítva 12 napon vagyok.
2013. jún. 23. 19:58
 12/47 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Azt hiszem a progesteron okozza ami ovu után termelődik, nekem is nagyon fáj de én sem tudom már hova tenni mert nagyon furán kezdődött először a mellbimbóim fájtak ovu utáni naptól aztán rá három napra elől feszült a mellbimbó magasságában és utána már oldalt is és most én is ott tartok, hogy alig bírok lefeküdni. Nekem ez a 8. nap ovu óta. Ma 37 volt a reggeli hőm de napközben is mérem már két napja és mindig 37,2. Majd kiderül de nem élem bele magam semmibe. Drukkolok.

2013. jún. 24. 16:05
 13/47 anonim válasza:
Csajok!! Első válaszoló vagyok most csináltam tesztet, sajnos nem sikerült reggeli első vizeletből, de pozitiv :)
2013. jún. 25. 10:34
 14/47 A kérdező kommentje:
Júúj gratulálok, akkor nálam is van remény ezek szerint. Nagyon de nagyon örülök. Leírnád, hogy uvu után milyen jelek voltak mert még az én cicim mindig nagyon fáj és ma vagyok a 9.dpo-n.
2013. jún. 25. 13:48
 15/47 anonim válasza:
sziasztok :-) elso válaszoló nagy nagy gratula :-) nálam is ugyanez a helyzet, duzzadtak és fájnak, de nekem nem a "legnagyobbak" szoval aludni még tudok. Én jovo péntekre nem várom, szorítok mindenkinek, szorítsatok ti is nekem :-) :-)
2013. jún. 25. 14:24
 16/47 anonim válasza:

Első vagyok

oldalt fájtak a melleim tegnap testápoló szerű folyásom volt ma már tök száraz voltam, az elmúlt 4-5 napban rengeteget ettem, tegnap és ma egész nap hullámokban tör rám a hányinger, és sokat fáj a fejem már jó pár napja az is hullámokban jön, jah meg nem vagyok ingerült mint mensi előtt szoktam! Kérdező neked hány napod van mg a nem vártig?

2013. jún. 25. 15:39
 17/47 A kérdező kommentje:
Még öt napom van amit nagy izgalmak közepette töltök de nem beszélek be semmit magamnak mert ennek a hónapnak direkt így álltam neki. Csak fura volt a mellbimbó fájdalom ovu utáni napon ugyanis nekem nem szokott lenni. Oldalt nagyon fájnak és az volt a feltűnő, hogy már erősen jelentkezett nem szépen fokozatosan ahogyan szokott. Mindenkinek drukkolok én is és írjatok amikor tudtok én is írok. És vigyázzatok magatokra.
2013. jún. 25. 16:52
 18/47 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.én is nagyon gratulálok a pozitív tesztedhez.

nekem 1-én kell nem megjönnie.a mellem nagyon fáj,és a te leírásod szerinti "testápoló" szerű folyás is társul.hát az evés---estére szinte éhség roham tör rám,mindegy hogy mit,de ennem kell.már nem tudom mit gondoljak...szorítok mindenkinek továbbra is :)

2013. jún. 25. 22:47
 19/47 anonim ***** válasza:
7 es vagyok ismét.ugye nekem 1-én van a nem várt időpont,viszont ma teszteltem egyet(mert olyan migrénem van.s erre erős gyógyszer kellene) szóval---teszt -ami negatívot mutatott.eltelt kb másfél óra,amikor újra bementem a fürdőszobába s ki akartam dobni az ott hagyott tesztet.erre valami szemet erőltetősen de volt egy második extra halvány csík.hiába is fotóztam,nem látszik,csak szabad szemmel.azóta szintén eltelt egy óra de én már nem látom...(szinte jojózik a szemem már ) Most akkor mi van???????én már nem értem... tudom hogy még 5 nap van a mensesig,s korai a teszt. minden esetre a migrénes tablettát nem vettem be,inkább szenvedek tovább.
2013. jún. 26. 12:26
 20/47 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszoló első vagyok nekem is nagyon fájt a fejem már napok óta már már az ájulás kerülgetett
2013. jún. 26. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!