Mellbimbó érzékenység ovu volt már így valaki?
Nekem mult honapban volt igy akkor megjott, ebben a honapban is ugyanigy ereztem avu utan 2 nappal elegge fajt a bimbom. Talan most enyhul kicsit.Nekem meg 2 nap van a nemvartig es regget halvany pozit teszteltem,ugyhogy remeljuk hogy jo jel:)
Amugy ahogy en is olvasgattam a neten, masok is mondtak mer hogy nekik a terhesseget jelentette.
Nekem kb a nemvárt előtt 1héttel jelentkezett ez a tünet,mindig fájt a mellem mensi előtt így nem is figyeltem oda rá annyira,majd 2nappal később észrevettem zuhanyzás előtt,hogy rettenetes eresek a mellem,nemvárt előtt 2nappal már aludni sem tudtam rajta,de még ekkor sem fektettem rá nagyobb figyelmet..persze nem jött meg nemvárt napján és másnap délután nagyon erős pozitívat teszteltem délutáni pisiből,majd leugrott a csík a tesztről...szóval lehet baba a dologban :) Drukkolok!
5 hkm
Nálam még a napi 5l is megvan,nagyon nehezen viselem egyébként is a meleget,de így állapotosan hányás mellett még elviselhetetlenebb :/ Egész nap ki sem mozdulok :P
3. voltam a 5 hkm
Szia.Én 9-10 nappal vagyok aktus után,és az ovum szombaton volt.tegnaptól hihetetlen érzékeny a mellbimbóm,szinte fáj..érinteni nem igazán lehet.ma hosszabb ideig a hasam nagyon fájt,éles szúró fájdalom,egy ponton.ráadásul bármit eszem azonnal hányingerem lesz,pedig éhes vagyok,s jól is esik,mindaddig amig nem fordul fel a gyomrom...
nekem van egy kisfiam már,de hasonlóakat egyáltalán nem tapasztaltam vele.
júl elsején kellene megjönnie,szóval annyira nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat.
bocsi hogyha azzel nem sokat segítettem,de mivel hasonló dolog,gondoltam megosztom veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!