Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is volt már így a gyerekvá...

Más is volt már így a gyerekvállalással?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy sokszor érzem, hogy szeretnék kisbabát. Nagyon aranyosak, szeretem őket. Sokszor irigykedem azokra, akiknek már van.

Aztán meg eszembe jut, hogy de akkor nem mehetek ide meg oda, meg akkor onnantól mindig anyuka leszek már és nem az a független fiatal csaj aki voltam, valószínűleg nem próbálok ki extrém sportokat, nem megyek spontán utazásokra, lerészegedős bulikba stb.

Ami leginkább sürget, az az idő múlása. Már nincs sok évem hátra, sőt már most is benne vagyok a korban. Ha 250 évig élne az ember, én még 20 évig biztos nem szülnék.

Nagyon szeretnék babát, egyszer...vagy most is már? Nem tudom eldönteni.

Kérlek ne írjátok, hogy amíg nem vagyok rá készen, addig ne szüljek, mert azt hiszem nálam ez az idő sosem fog eljönni....

2013. máj. 31. 23:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. jún. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!