Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túli pozitív teszt?...

Időn túli pozitív teszt? Kettő is.

Figyelt kérdés
Sziasztok. reggel kb 9 fele csináltam két tesztet ( mártogatós ) és akkor nega volt.. kb 2 óra elteltével mindkettő pozitív.. de az érdekes az egészbe hogy most lennék akkor kb 4 hetes, megjött egy nap késéssel azaz 29 napra igaz kevesebb volt, azóta voltak hangulat változásaim és a melleim még mindig feszülnek.. Van már egy kisfiam de őt 5 hónapos voltam mikor észre vettem soha semmi bajom nem volt az a terhesség alatt sőt még hasam sem volt az 5ik hónapban.. én nem értem.. tudom, hogy lehet most fölöslegesen bizakodok.. lehetséges az hogy a Hcg szint még nem akkora de 4 hetes vagyok?? azért tudom ennyire mert akkor voltunk csak együtt a párommal
2013. máj. 22. 12:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
fogok mindjárt megyek is a boltba veszek másikat... de nem tudom.. elvégre megjött még ha nem is volt az igazi akkor is megjött..
2013. máj. 22. 13:16
 12/19 anonim ***** válasza:
A kisfiadnál az 5 hónap alatt megvolt?
2013. máj. 22. 14:04
 13/19 anonim ***** válasza:

tedd fel kérlek a teszt képét, hadd nézzem meg a csíkot rajta!!

tuti babás vagy :)

Nekem is megvolt még első hónapban és nekem is időn túl lett pozitív a tesztem, és baba volt :)

drukkolok nagyon!

2013. máj. 22. 14:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Az én időn túlim jelenleg 17 hónapos! :)

Én este néztem meg azt a tesztet, ami még reggel nega volt, és akkor már ott volt a 2. halvány csík!

Két napra rá, már időn belül is kijött!

Szorítok! :)

2013. máj. 22. 14:08
 15/19 A kérdező kommentje:
igen meg volt a kisfiamnál.. ennél meg.. passz .. vettem másik tesztet az nem mutat semmit.. igaz kb 5-10 perce csináltam.. na meg nem első pisiből.. de én már nem tudom.. nekem eddig a negativokon soha nem jött ki másik csik..
2013. máj. 22. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem a kisfiaddal a mensit!

Holnap holnap után REGGELI első pisiből próbáld újra!

2013. máj. 22. 15:09
 17/19 A kérdező kommentje:
oké
2013. máj. 22. 16:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem a két hetes negatív tesztjeim,sőt a régebbiek közül is van még és egyik sem lett pozitív azóta sem,amit tegnap csináltam,direkt kiraktam,hogy mindig megtudjam nézni,hátha + lesz,de sose volt még eddig negatívból pozitív tesztem(nem vagyok bolond az orvosom mondja mindig,hogy tesztel menjek hozzá,ezért vannak meg) Szóval szerintem is babás vagy,de képet tudsz esetleg felrakni?
2013. máj. 22. 16:46
 19/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, képet nem tudok. de ha esetleg elküldöd privátban az email címed át tudom küldeni
2013. máj. 22. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!