Időn túli pozitív teszt? Kettő is.
Figyelt kérdés
Sziasztok. reggel kb 9 fele csináltam két tesztet ( mártogatós ) és akkor nega volt.. kb 2 óra elteltével mindkettő pozitív.. de az érdekes az egészbe hogy most lennék akkor kb 4 hetes, megjött egy nap késéssel azaz 29 napra igaz kevesebb volt, azóta voltak hangulat változásaim és a melleim még mindig feszülnek.. Van már egy kisfiam de őt 5 hónapos voltam mikor észre vettem soha semmi bajom nem volt az a terhesség alatt sőt még hasam sem volt az 5ik hónapban.. én nem értem.. tudom, hogy lehet most fölöslegesen bizakodok.. lehetséges az hogy a Hcg szint még nem akkora de 4 hetes vagyok?? azért tudom ennyire mert akkor voltunk csak együtt a párommal2013. máj. 22. 12:35
11/19 A kérdező kommentje:
fogok mindjárt megyek is a boltba veszek másikat... de nem tudom.. elvégre megjött még ha nem is volt az igazi akkor is megjött..
2013. máj. 22. 13:16
12/19 anonim válasza:
A kisfiadnál az 5 hónap alatt megvolt?
13/19 anonim válasza:
tedd fel kérlek a teszt képét, hadd nézzem meg a csíkot rajta!!
tuti babás vagy :)
Nekem is megvolt még első hónapban és nekem is időn túl lett pozitív a tesztem, és baba volt :)
drukkolok nagyon!
14/19 anonim válasza:
Az én időn túlim jelenleg 17 hónapos! :)
Én este néztem meg azt a tesztet, ami még reggel nega volt, és akkor már ott volt a 2. halvány csík!
Két napra rá, már időn belül is kijött!
Szorítok! :)
15/19 A kérdező kommentje:
igen meg volt a kisfiamnál.. ennél meg.. passz .. vettem másik tesztet az nem mutat semmit.. igaz kb 5-10 perce csináltam.. na meg nem első pisiből.. de én már nem tudom.. nekem eddig a negativokon soha nem jött ki másik csik..
2013. máj. 22. 14:12
16/19 anonim válasza:
Én kérdeztem a kisfiaddal a mensit!
Holnap holnap után REGGELI első pisiből próbáld újra!
17/19 A kérdező kommentje:
oké
2013. máj. 22. 16:21
18/19 anonim válasza:
Nekem a két hetes negatív tesztjeim,sőt a régebbiek közül is van még és egyik sem lett pozitív azóta sem,amit tegnap csináltam,direkt kiraktam,hogy mindig megtudjam nézni,hátha + lesz,de sose volt még eddig negatívból pozitív tesztem(nem vagyok bolond az orvosom mondja mindig,hogy tesztel menjek hozzá,ezért vannak meg) Szóval szerintem is babás vagy,de képet tudsz esetleg felrakni?
19/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, képet nem tudok. de ha esetleg elküldöd privátban az email címed át tudom küldeni
2013. máj. 22. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!