Időn túli pozitív teszt? Kettő is.
Figyelt kérdés
Sziasztok. reggel kb 9 fele csináltam két tesztet ( mártogatós ) és akkor nega volt.. kb 2 óra elteltével mindkettő pozitív.. de az érdekes az egészbe hogy most lennék akkor kb 4 hetes, megjött egy nap késéssel azaz 29 napra igaz kevesebb volt, azóta voltak hangulat változásaim és a melleim még mindig feszülnek.. Van már egy kisfiam de őt 5 hónapos voltam mikor észre vettem soha semmi bajom nem volt az a terhesség alatt sőt még hasam sem volt az 5ik hónapban.. én nem értem.. tudom, hogy lehet most fölöslegesen bizakodok.. lehetséges az hogy a Hcg szint még nem akkora de 4 hetes vagyok?? azért tudom ennyire mert akkor voltunk csak együtt a párommal2013. máj. 22. 12:35
1/19 anonim válasza:
Vegyél meg egy tesztet es csináld meg holnap reggel.
2/19 anonim válasza:
Szia! Hát, nem szeretnélek elkeseríteni, mert akár pozitív is lehet még, de nekem voltak ilyen téves tesztjeim. Ráadásul kb 15 perc után. A facelle már sokszor eljátszotta ezt velem. Te milyen tesztet vettél?
3/19 anonim válasza:
Olvasd el a használati utasitást, de a legtöbbnél orrvan, hogy késöbb nem reális, amit mutat, majdnem mindig pozitiv lesz, terhesség nélkül is. A ráirt idö alatt mutat rendesen.
4/19 anonim válasza:
Ezeket a teszteket vedd semmisnek. Időn túl már nem megbízható az eredmény. Vagy tesztelgetsz még egy darabig, és mindig az időn belüli eredményre támaszkodsz vagy elmész dokihoz és kérsz kifejezetten terhesség megállapítására vérvizsgálatot.
5/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. Reveal a teszt neve. Eddig csak a mensi előtt teszteltem, abból egy lett halvány pozi aztán megjött és nem foglalkoztam vele.. majd ugye nem volt annyi meg görcs sem volt.. és azóta a mell feszülés erősödik azért csináltam ezt a kettőt ma reggel
2013. máj. 22. 12:48
6/19 anonim válasza:
Vegyél x-epil tesztet és csináld meg holnap reggel!
7/19 A kérdező kommentje:
külföldön vagyok , szerintem itt nincs x-epil.. de az érdekes az egészbe hogy fiatalabb koromba , meg úgy amúgy is mániákusan nyomattam a teszteket , de iszonyat mennyiségbe.. és soha nem kaptam még ilyen eredményt.. életembe nem is láttam még pozitív tesztet.. pedig soha nem dobom ki őket mindig megnéztem még órák után is és soha nem láttam rajtuk ennyire jól kivehető második csíkot..
2013. máj. 22. 12:53
8/19 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, és a negatív tényleg mindig negatív maradt még másnapra is, egészen a facelle tesztig. Ezért nem is kételkedtem benne hogy pozitív, hiába jelzett a többi negatívat. Reméljük neked nem téves. :)
9/19 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy kedves utolsó válaszoló.. Én csak azért nem értem az egészet. nem túlzok, szerintem életem során több mint 100 tesztet csináltam.. a negatív mindig negatív maradt.. ez meg mind a kettő kivehetően pozitív lett.. rózsaszín csíkkal.. és nem vékony csík hanem normális vastagságú.. Viszont ugye megjött de nem volt az igazi.. valamint a fiamat is anno későn vettem észre.. de ha terhes vagyok már kb 4 hetes.. lehet hogy a hcg nem termelődik olyan ütembe a szervezetembe??
2013. máj. 22. 13:11
10/19 anonim válasza:
Szerintem,csinálj egy másik fajta tesztet. Barátnőmnek is időn túl lett pozitív a tesztje,azóta másfél éves a kislánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!