Pozitív LH teszt a menstruáció utáni napokban mit jelent?
Figyelt kérdés
Megjött időre, de pecsételéssel indult, ami nálam nem jellemző. Más volt egy kicsit sötétebb, és darabosabb,mint szokott lenni, friss vér alig volt. Most viszont csináltam egy LH tesztet nem reggeli első vizeletből ami pozitív lett. szerintetek?2013. máj. 20. 10:06
1/5 anonim válasza:
Azt hogy magasabb az LH szinted mint kéne! Ez akár PCOS -ra is utalhat! Voltál már 3. napi vérvételen? Ja és az ovud tesztet ha jól tudom délutáni közéletből ajánlatos nézni!
2/5 A kérdező kommentje:
Még elsőn sem, holnap megyek nőgyógyászhoz itt először(külföldre költöztünk)
Gyanítom, hogy vmi nem stimmel velem, mert már egy jó ideje nem védekezünk, és mégsem jön össze a baba.Most hőmérőzök, meg figyelgetem a ciklusom. Ha esetleg PCOS lennék, az milyen kezeléseket von maga után? és mennyi idő míg sikerül teherbeesnem?
2013. máj. 20. 11:45
3/5 anonim válasza:
Nem első napi vérvétel van ahnem harmadik napi meg 21 nap kröül hogy volt-e peteérérs. A PCOS teljes éltemód váltást igényel. Egyenlőre gyógyithatatlan ebetgsé ami a cukrobetegség előszobája. Hogy kinek mennyi idő a baba, ember függő és a betegség súllyosságának függvénye. Sokaknak sikerül természetes úton, de sokaknak nem és kell egy kis segítség. Hány naposak a ciklusaid? Elhizott vagy? pattanások? zsiros haj? hajhullás? édesszájúság? Ezek a leggyakorbb tünetek, de sokaknak vagy ez vagy az nincs. Nőgyógyásznál voltál mostanában uh-on?
4/5 A kérdező kommentje:
Pattanások néha,a mensim rendesen időben jön, a többi nem jellemző. Holnap megyek, szólok majd, h csináljon UH-t ha van rá módja. Nagyon remélem, h vmi más...
szeretnénk a babát..
2013. máj. 20. 16:00
5/5 A kérdező kommentje:
28-29 naposak, bocsánat lemaradt
köszi a segítséget:)
2013. máj. 20. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!