19 napja késik a menstruációm,11 napja volt egy negatív tesztem, semmi terhességre utaló tünetem nincs, érdemes azért még egy tesztet csinálni szerintetek?
Máskor is ennyire rendszertelen a mensid? Azért 19 nap semmiképp se oké, ha terhes vagy ha nem akkor is dokihoz mennék.
Egyébként biztos csinálnék még egy tesztet, furcsa véletlen folytán lehetséges lehet hogy csak a ciklus legvégén estél teherbe mondjuk és akkor 8 napos elmaradásnál még nem mutatta a teszt. Nekem az első babámat csak 14-15. napon mutatta nagyon halványan a teszt ( a második harmadikat már 12-13 nap múlva az aktustól számolva)
Köszönöm a válaszokat.
Mindig is rendszeres volt a menstruációm, 28-29 napra mindig megjött.
Azért nem siettem idáig, és ez után sem dokihoz, mert írtózatosan stresszes volt az elmúlt bő egy hónapom, tehát ha nem terhesség miatt, akkor szerintem tuti, hogy a stressz miatt nem jött meg.
Viszont akkor csinálok még egy tesztet.
Ha negatív, megvárom a következő menstruáció idejét, és ha az sem jön meg, akkor megyek dokihoz.
Sziasztok!
Köszönöm nektek is a választ.
Megcsináltam, negatív.
Tehát marad a stressz.
Vagy pedig nagyon bujkál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!