Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 napja késik a menstruációm,...

19 napja késik a menstruációm,11 napja volt egy negatív tesztem, semmi terhességre utaló tünetem nincs, érdemes azért még egy tesztet csinálni szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj még egy tesztet, ha pozitív azért, ha negatív, meg azért menj dokihoz. Eddig rendszeres volt a mensid? (+-3 nap, mindíg megjött?)
2013. ápr. 1. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Máskor is ennyire rendszertelen a mensid? Azért 19 nap semmiképp se oké, ha terhes vagy ha nem akkor is dokihoz mennék.

Egyébként biztos csinálnék még egy tesztet, furcsa véletlen folytán lehetséges lehet hogy csak a ciklus legvégén estél teherbe mondjuk és akkor 8 napos elmaradásnál még nem mutatta a teszt. Nekem az első babámat csak 14-15. napon mutatta nagyon halványan a teszt ( a második harmadikat már 12-13 nap múlva az aktustól számolva)

2013. ápr. 1. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:
19 nap, az már nem is késés, hanem kimaradt valamiért egy ciklus. Mindenképpen doki!
2013. ápr. 1. 09:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindig is rendszeres volt a menstruációm, 28-29 napra mindig megjött.

Azért nem siettem idáig, és ez után sem dokihoz, mert írtózatosan stresszes volt az elmúlt bő egy hónapom, tehát ha nem terhesség miatt, akkor szerintem tuti, hogy a stressz miatt nem jött meg.

Viszont akkor csinálok még egy tesztet.

Ha negatív, megvárom a következő menstruáció idejét, és ha az sem jön meg, akkor megyek dokihoz.

2013. ápr. 1. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
szia! nekem nem várt után 10 nappal lett először pozi a tesztem!
2013. ápr. 1. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 2 hetet késett és még akkor sem mutatta ki a teszt a terhességet.Mégis az voltam.Májusban lesz 3 éves a kisfiam :):)
2013. ápr. 1. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm nektek is a választ.

Megcsináltam, negatív.

Tehát marad a stressz.

Vagy pedig nagyon bujkál:)

2013. ápr. 1. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, mi lett aztán?
2016. jún. 19. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!