Láttok ezen második csíkot?
Sajnos nem tudtam rendesen fotózni, homályos az egész! 12. dpo, vagy 13. Kórházi teszt! Szabad szemmel jól látható, ilyen a görbém és nem bírtam ki!
Fényképen nem látszik, hátha valaki lát, kár hogy ilyen rossz minőségű.Pár nap múlva tesztelek újra:)
Íme a tesztek, bár így semmi nem látszik. Valaki át tudná tenni nekem negatívba?
Csak egy csík van rajta.
Bár nem egészen értem a kérdést. Ha szabad szemmel látszik, a képen meg nem, és ezt te is tudod, akkor mi értelme volt feltenni a kérdést?
A görbe alapján jó esély van a terhességre, de ez a eszt egyelőre eléggé negatívnak néz ki. Majd 1-2 nap múlva tesztelj reggeli vizeletből.
Most nagyon szédülök, forog velem a világ. Kétszer voltam már terhes,kkor is ezt éreztem, sajna nem maradtak velünk, de most ez igen!!!!!
Facelle tesztet vettem két félét belőle, és egy Expectet:)Meg fogom ismételni, csak nem bírtam már a véremmel, gondolom nem vagyok ezzel egyedül a világon!:))
Áttettem neked negatívba. Én ha nagyon akarom látni akkor mintha látnék egy világosabb csíkot is, de lehet hogy rossz helyen. Mindenesetre drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!