Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy hcg teszt és...

Normális, hogy hcg teszt és lh teszt is pozitív?

Figyelt kérdés
Napok óta csinálom a terhességi tesztet és szépen erősödik, ma már délutáni pisiből is gyönyörű. (kezd hasonlítani a kontroll csíkra) Ma csináltam egy ovutesztet is és szintén pozitív lett. Normális ez így?? Nem értem, segítsetek kérlek!

2013. máj. 18. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen teljesen normális az LH tesztet jósló tesznek is szokták használni, mert az előbb kimutatja a HCG-t. A két hormon amit kimutatnak nagyon hasonlítanak így "elvileg" szükség esetén lehet egymás helyett is használni. Mondjuk nekem volt úgy pozitív LH tesztem hónap végén, hogy se baba se peteérésem nem volt épen.
2013. máj. 18. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Pozitív ovutesztnek csak az számít, amikor a tesztcsík ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a kontrollcsík. Ha csak halványabban látszik, az negatív.

2. Tényleg hasonlít egymásra a HCG és az LH szerkezete, így keresztreakciót adhatnak.

De egyébként ha terhes vagy, minek csinálgatsz ovu tesztet?

2013. máj. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!