Múlt pénteken az ébredési hőm leesett (azóta végig magas), de az ovulációs teszt aznap délután még pozitív volt. Jó ez így?
Valahol azt olvastam,hogy reggel 7körül a legalacsonyabb és utána óránként 0,1-el nő az alaphőmérséklet ébredésig. Szerintetek igaz ez?
Végül azt pipátam ki,hogy ne vegye figyelembe,mert tényleg nem ilyenkor szoktam kelni,munkám miatt.
Két észrevételem van:
-ez a görbéd így nem kiértékelhető, mert össze-vissza időpontokban méred. Nem mindegy hogy 9-kor vagy 9:50-kor, aztán becsúszik egy 7:30. Ez így nem megy.
Maximum fél óra eltérés lehet a mérések között, több nem igazán.
Hogy mikor a legalacsonyabb az ébredési hő, arról nem tudok statisztikát, nekem 4 körül a legalacsonyabb, annál korábban még sose mértem.
- nagyon magasnak tűnik az alaphőd, 36,9-körül mozog. Nem tudom mióta próbálkoztok és mióta méred, de ha ez így van huzamosabban, akkor ez is megérne egy kivizsgálást.
Mivel dolgozom,nem tudom ennél pontosabban mérni,sajnos. Van,hogy meló előtt még dolgom van és korábban kelek. Nem a szokványos 8-16ig dolgozom.
Az alaphőm a doki szerint ok és a vérképem,vizelet, pajzsmirigy mind tökéletes, ezen a héten nézték meg.
Én se mértem mindig egy időben, mivel az ébresztő órám a lányom volt! Mégis értékelhető lett a görbém!
Ez a sikeres! [link]
Amúgy grat:)
remélem azért nem ezen fog múlni,hogy nem tudom hajszálpontosan mérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!