Ma délután leesett 10 honapos lányom az ágyrol sajnos csempére a fejét nem ütötte meg mert feltartotta magát de azota nagyon nyügös és ugy látom néha mikor megfogom a kis vállánál a kezét fáj neki sirni kezd . De nincsen semmi nyoma. Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 20:59
1/6 anonim válasza:
Szerintem a magad megnyugvasa miatt igen!
2/6 anonim válasza:
Én elvinném a helyedben ha fáj neki ,( nekem mikor legurult lányom az ágyról semmi baja nem lett, de rohantam vele a dokihoz magam megnyugtatására) megnézik mi van vele hátha ír valami kenőcsöt húzódásra.
3/6 anonim válasza:
Természetesen igen, nem tudhatod mi történt s kis testében. Én nem is kérdeznék ilyet, egyből vinném.
4/6 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ez természetes, hogyha sírni kezd egy olyan mozdulattól, ami előtte nem fájt, akkor kérdés nélkül vinném.
Remélem nincs semmi baja, ha meg igen, akkor csak egy kis rándulás vagy ficam.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is vidd el, ha sír, amikor megfogod neki. Amikor az én lányom leesett az ágyról (sajnos előfordult már 2x-3x is), akkor mindig az volt az első, hogy áttapogattam a kis testét és figyeltem a reakcióját, szerencsére sosem sírt, de ha sírt volna akkor természetesen én is mentem volna vele az orvoshoz. Remélem nincs semmi baja a picurkának! :) Írj majd, hogy elvitted-e végül és mit mondott a doki. Szorítok értetek. :)
6/6 A kérdező kommentje:
sziasztok elvittem gyerekorvoshoz ..meg van csak zuzodva.. szinte le is szidtak hogy miért viszem a gyereket ha tudja használni a kezét.. kicsit felhuztak ..de megnyugodtam..
2010. júl. 9. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!