Múlt pénteken az ébredési hőm leesett (azóta végig magas), de az ovulációs teszt aznap délután még pozitív volt. Jó ez így?
1-4 vagyok.
Beállítod a vekkered arra az időpontra, aminél korábban már sosem kelsz fel. MOndjuk 5 óra hajnalban. Akkor minden nap megméred, és ha csak később kell kelned, akkor alszol tovább. Az ágyból fel sem kell kelni.
Ha meg mindig váltott műszakban dolgozol, akkor nem tudod ezt a módszert alkalmazni sajnos.
37 felett hőemelkedés van, vagy valami betegségre/gyulladásra utal, nem oké szerintem. Említsd meg az orvosnak. Nem tudom a lehetséges okokat, mert ahhoz nem értek, csak tudom, hogy ez nem ok. Az ovutesztről csak annyit tudok, hogy az a hormoningadozást jelzi, de hogy kiszabadult-e a petesejt, azt nem lehet vele megállapítani...
6-os vagyok!
Holnap már a 15. hetet töltöm be, most már azért nem mérem mindennap! Amúgy se kéne már, csak néha ha eszembe jut! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!