Miért van ez? Azt hiszem nekem megint nem jött össze,1 hete késik és ma leesett a hőm, mindig ébredésit nézek, még nem jött meg, a hőm. Most fent van. Lehet délután vagy este mejd meglep!
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 11:27
2/7 anonim válasza:
tesztelj! ha negatív is hamarabb megtudod és nem görcsölsz rajta többet (én mindig elszomorodom, de akkor is jobb előbb, és nem reménykedni feleslegesen)
az előző ciklusban a leesést követtően két napig még nem jött meg... borzasztóan reménykedtem és utána sokkal rosszabb volt...
3/7 anonim válasza:
11:37-es vagyok. a napközbeni hőd nem számít, sajnos...
4/7 A kérdező kommentje:
Görbét sajna nem tudok,mert bár régen sokat görcsöltem vele,már nem csinálom.Amikor észrevettem a késést azóta nézem csak minden reggel!
2009. máj. 6. 11:41
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak késik vagy később volt pé-d. Tesztelj, és kiderül. Persze az sem mindegy mennyi a hőleesés! A 2 tizedes még nem gáz, de pl 37-ről 36-ra már igen.
6/7 A kérdező kommentje:
3tizedes,sajna.1-2tized még nem borít ki.
2009. máj. 6. 11:43
7/7 anonim válasza:
Önmagában a hőmérsékletre alapozni terhességi gyanút nagyon rizikós. Többeket kérdeztem is erről és utána is olvastam, és arra jutottam, hogy mindenre volt már példa és annak az ellenkezőjére is. Úgyhogy szerintem ne aggódj, hanem mielőbb tesztelj, majd az megmutatja feketén-fehéren.
Olyat is olvastam, hogy a hőgörbe leginkább csak az ovuláció időpontjának meghatározására alkalmas, terhesség megállapítására egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!