Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hány éves korában...

Szerintetek hány éves korában szüljön egy nő? (hogy ne mondják róla a háta mögött, hogy felelőtlen, mert fiatalon szült)?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és korán szeretnék gyereket.
2013. máj. 21. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondani bárki, bármikor, bármit mondhat. Az én anyukám 46 éves, de kb 10 éves korom óta felelősségteljesebb vagyok nála. Szerintem van aki már 19 évesen is készen állhat rá, és van aki sosem lesz igazán alkalmas arra hogy minden tőle telhetőt megtegyen a gyermekéért sajnos. Ha már nem az a legfontosabb hogy hova járj bulizni, vagy egy stabil kapcsolatod, és megvannak (már amennyire a mai világban meglehetnek) az anyagi feltételek, és minden gondolatod egy baba körül forog, akkor nagy baj nem lehet. Az meg hogy ki mit gondol, teljesen mellékes. Azt úgysem a környezeted dönti el hogy jó anya vagy-e, hanem majd a gyermeked. Minden jót kívánok! (Egy anno 24 évesen babát vállaló anyuka)
2013. máj. 21. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:

nem szabad sokat adni arra, hogy a környezeted mit mond... én 33 vagyok, és most várjuk az első babát, ha tehettem volna, jóval előbb szülök, de nekünk sajnos ez nem jött össze (sokadik lombikkal, sok év alatt sikerül)

most persze én vagyok a karrierista állat, aki most tudott időt szakítani a gyerekre, és majd később meg babysitter neveli fel :))) csak mert senkinek nem kötöttem az orrára, hogy évek óta küzdünk :)

2013. máj. 21. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:

34 évesen szültem mivel csak most jött össze a baba. Nem tudom mondanak-e valamit a hátam mögött, de nem is érdekel.

Kivártam, hogy találkozzak a megfelelő emberrel, az már más kérdés, hogy utána a babára is kellett sokat várni.

2013. máj. 21. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki akkor vállaljon, amikor akar és amikor érettnek érzi magát és a kapcsolatát és anyagilag is van valamennyije, amire gyereket lehet vállalni. Ha ez 19 év, akkor 19, ha 33, akkor 33. Én 22 vagyok, de 25 éves korom előtt semmiképp nem szeretnék gyereket.
2013. máj. 21. 14:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat..és várom a további kommenteket..:)))
2013. máj. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!