Kicsit szebben felteszem a kérdést, mint aki előttem tette fel, szerintetek miért nem adják át legtöbbször a helyet kismamáknak?
Úgy gondolom, hogy illő! Természetesen járásképtelentől ezt nem igen lehet elvárni.
Vagy még sem illő?
Engem nem idegesít, csak néha bánt, hogy 38 hetesen ácsorgok:(
Az előző kérdésben kifejtettem, hogy sajnos estem már neki a korlátnak ülőhely hiányában, hála az égnek nem lett problémám!
Ebben a kérdésben nem szeretnék vitát generálni!
ez nagyon durva,a "felcsináltatni magad" sztori. vannak kivételek, akik rendesek és alapból átadják, vannak akiket meg kell kérni és átadják és ugye azok akik nagy puffogással meg pofavávással nehezen átadják és akik nem. Én ha nem figyelek épp nem haragszom ha szépen megkérnek,söt szivesen felállok, ha jol vagyok, de mivel én sem szoktam nagyon birni a buszozást néha rosszul vagyok. Viszont a célozgatást nem szeretem,ezért azoknak nem adom át. Volt egyszer olyan hogy nagyon célozgatott egy nő miközbe beszélgetett a terhes kismamával mögöttem.mivel hátul nincs szemem nem álltam fel körülöttem meg öregek voltak. már mindenki pusmogott mire odafordultam hozzájuk és szépen mondtam amennyiben valaki szeretné hogy átadjam a hejem, kérjen meg és ne bunkó modon célozgasson, akkor szivesen átadom,mert engem az anyukám rendesnek nevelt,né
ma gyereknek anyja sem érti a szavát ,és egyébként miböl gondolja hogy én nem lehetek terhes vagy esetleg beteg és ilyen megalázo helyzetbe hoz.Szegény kismama kért elnézést,én meg odaadtam a hejem és mondtam hogy nem neki szolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!