Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet strandolni kismamáknak?...

Lehet strandolni kismamáknak? Kb pár hetes terhes vagyok. épp nyaralni vagyunk a párommal és megyünk strandolni, mennyire védjem a hasamat? És meleg vízbe mehetek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
MEhetsz nyugodtan strandolni, a tűző napot, és a meleg termál vizet kerüld :)
2012. aug. 19. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen korai terhességnél még valószínűleg zárt a méhszájad, így igen mehetsz strandolni!

De a meleg vizeket(a 30valahány fokosat) és a termál vizet inkább kerüld!

Jó strandolást Nektek!! :)

39hkm

2012. aug. 19. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi már befizettünk egy csúszdaparkba, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. A két nagyobb csaj élvezte az apjával a csúszást, majd a nagyobb az apjával a nagyobb csúszdákon csúszott, én meg addig a kicsivel a sodró medencében fürödtem. Egyébként a "buborékos" medencékbe ültem (ami nem meleg, csak pezseg) de ott sem ültem teljesen a "közepébe". A védőnő és az orvos is azt mondta, hogy lehet fürödni de ne túl meleg vízben (alhasi vérbőséget okozhat, ami vetéléshez vezethet) és ne csúszdázzak. Napozni sem voltam, bent a medencetérben vagy kint az árnyékban olvasgattam (persze a nagy meleget amúgysem bírom és napozni sem szeretek. De szerintem nem tesz túl jót, ha a hasadat sütteted. A medencéknél ki van írva a medence hőfoka. Az ilyen 36 fokos szerintem már melegnek számít, abba nem mentem bele.
2012. aug. 19. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Túl meleg (termál víz) és túl hideg (19 fokos az úszóknak) ne menj és kerüld a napsütést, akkor semmi baj nem lesz. Ha megoldható, inkább élővízhez menjetek, ott kisebb a fertőzés veszélye is, mint egy túlzsúfolt strandon.
2012. aug. 19. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!