Kismamáknak való vitamit szedhetek teherbeesés előtt?
Babát szeretnénk és olyan készítményt vettem ami terheseknek és szoptatós mamáknak való.
Van ennek a márkának külön terhesség előtti változata is, de az nem volt a boltban.
Angliai szer, nem tudom lehet-e kapni otthon.
Megvan benne az ajánlott folsav és mindenféle más ásványi anyag és vitaminmennyiség.
Elkezdhetem ezt szedni terhesség előtt is?
Nagyon fontos feltölteni a szervezetedet vitaminokkal a terhesség előtt min. 3 hónappal !!
Omega3 !!! Már mostantól szedheted, plusz a párod is szedje. Hihetetlen csodákra képes, és nagyon keveset reklámozzák, pedig nagyon fontos!!! A férfiakra is nagyon jó hatással van ( gyorsaságban nagyon nagy szerepet játszik )
Mi most már egy ideje elkezdtük szedni, minden nap 1-et. Napi 400-500 mg naponta!
Sok sikert!
Omega 3?
Tudom, hogy hasznos, de kismamákkal kapcsolatban még nem hallottam, hogy miért jó szedni.
Nem csak kismamáknak, hanem állandóan kellene szednünk.
De nekünk a teherbeeséshez kell, a terhességi depresszió megszűntethető vele, a baba agyfejlődéséhez elengedhetetlen. Ha okos babát akarsz akkor is nagyon fontos!
Nyugodtan szedheteted, ajánlott is már terhesség előtt is.
20:47-es. Kicsit el vagy szállva attól az omega3-tól! "Hihetetlen csodákra képes" ezt tapasztalatból mondod, vagy valaki jól belédbeszélte? Az rendben van, hogy fontos a szervezetnek, de azért kicsit túlmisztifikálod.
20:47 igen "el vagyok szállva" az omegától.
És vannak tapasztalatok,eredmények igen. Nagyon sok jót hallottam róla.
Valaki a palástfűre valaki a méhpempőre esküszik.
Én erről hallottam most jókat, gondoltam megosztom, hátha valakinek itt ez segít.
Mindössze ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!