Időn túli pozitív! Volt olyan, aki tényleg terhes volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 naposak a ciklusaim, Utoljára április 19. -én volt meg, május 14. -én kellett volna megjönnie, de hála Istennek nem jött! Mivel semmi menstruáció-előjelem nem volt/nincs, ezért ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett, visszafeküdtem aludni és pár óra múlva megnéztem kíváncsiságból, és teljesen egyértelműen pozitív volt! Természetesen tudom, hogy a papírján rajta van, hogy időn túl nem értékelhető, viszont korábban mindig megnéztem a tesztjeimet később is, és soha nem volt ott másik vonal, ezzel ellentétben most először igen! Lehet hogy baba van a dologban?2013. máj. 20. 20:45
61/84 anonim válasza:
tudod, nekem is volt ilyen tesztem, sőt halványabb, amikor a kislányommal lettem terhes.
full negatív volt reggel, bevágtam a szekrénybe és délután meló után elővettem és iszonyat halványan volt ott egy 2. csík. És babás voltam :)))))
Bízzál benne, hogy a köv. teszteden erősebb lesz a 2. csík!
Csak tartsd be, hogy nem iszol és nem pisilsz előtte 4 órával :)
62/84 anonim válasza:
Nos,szerintem azért ne éld bele magad.Mert inkább kellemesen csalódj mint elkeseredj.Nekem a rossmanos sajátmárkás teszt jött be a legjobban,mert délutáni pisiből csináltam és a 7.napon mikor késett.Már nem birtam várni.Egyértelműen 2 csík lett.Nagyon drukkolok érted. 24hkm
63/84 A kérdező kommentje:
Persze rendben nem élem bele magam ,meg aztán 36. hónap csalódás után már egész jól viselem ha negatív a teszt
2013. máj. 21. 16:47
64/84 anonim válasza:
Az én véleményem,hogy csinálj egy ugyanolyan tesztet és csakis olyant amilyen a pozitivitást mutatta időn túl,ebből meg fogod tudni a valódi helyzetet .
65/84 anonim válasza:
reméljük akkor most már a kétcsíkos teszthez fog hozzá szokni a szemed,
66/84 anonim válasza:
Tényleg nagyon vékony azon a teszten a második csík,én is voltam így vele,de nem voltam terhes,már elég erős második csíknak kellett volna kijönnie ennyi késés után.De hozzáteszem hogy nagyon drukkolok neked,sajnos én is most teszteltem negatívat,nekem 3 hete kellett volna megjönnie.
68/84 anonim válasza:
Brigi, mikor jössz már a teszttel????????????
Tűkön ülök!!!
69/84 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi vagyok már a végeredményre!
70/84 anonim válasza:
szerintem negatívat tesztelt és most búslakodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!