Volt valaki úgy, hogy pozitív Ovulacios teszt ellenére nem lett terhes?
Igen, mindig terhes lettem abban a hónapban mikor ovutesztet használtam!
(a titka, hogy a pozitív teszt utáni HAJNALON kell szexelni és lehetőleg még aznap este is:)
(tüszőrepedés általában mindig a hajnali órákban van az első pozi teszt után 24-36 órában)
Én is teszteltem, és ahogy halvány +volt onnantól esténként együtt voltunk 2-3 napig, és nemvárt előtt is használtam, +lett és másnap a terhességi is.
3gyerekes
Szia! Nekem össze vissza van a menzeszem (érdemes utána kérdezni dokitól, hogy miért lehet), ezért használtam ovulációs tesztet! Nem jött össze rögtön, mert sosem tudtam úgy megmérni, hogy pozitív legyen.A dokim javaslatára kb 1 hónapig barátcserje kapszulát szedtem, így utána már lett 1 pozitív ov tesztem, utána 15. napra pozitív terhességi tesztem! Most a 21. héten vagyunk és remélem minden rendben lesz!
Szerintem ha normális volt a menzeszed, akkor pozitív lesz a terhességi teszted:) Mérj, kb. a 15 nap körül terhességi teszten, mert én mértem előtte is (kb. 10. nap) negatív lett. Plusz a hődet rögtön felkelés előtt kell mérned, mielőtt kikelsz az ágyból, csak az ad jó eredményt! Írj mindenképp, hogy mi lett az eredmény! Sikeres próbálkozást kívánok! :)
Hallottál az aviva tornáról? Az nőknek való torna és szabályozza a ciklust, megnöveli a vérkeringést a has alsó részében, ezáltal segíti elő a fogamzást is.
Én Kecskeméti vagyok és itt van jógastúdió, ahol tanítják ezt a tornát- nagyon hatásos.
Nagyon sok jót hallottam már róla. Egyébként könyvben is meg lehet venni, és ott is ottvannak a gyarkorlatok, akár otthon is tudsz tornázni.
Sok sikert kivánok.
3gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!