El vagyok szomorodva: 3 tesztem is pozitív lett, és egy hetet késett a mindig pontos mensim! Ma reggel pecsételni kezdtem, de ezt betudtam tünetnek, voltam dokinál és tutira nem vagyok terhes! Írjatok vm biztatót. Mi történhetett?
Húú! Jó gyorsak vagytok! De az a helyzet, hogy ebben doktorbácsiban nagyon megbízom (ismerős is ráadásul) és délutánra meg is jött, de nagyon-nagyon szomorú voltam! A többi kommentet elnézve olyan, mintha csak velem lehetne ilyen!!!
Cisztám sincs, méhen kívüli sem valószínű, így, hogy most már megjött normálisan. Én lennék a ritka kivétel, akinek spontán elmegy a baba?
Mindenesetre tündérek vagytok a gyors válaszokért!
A nők nagy részénél az első terhesség spontán elmegy úgy, hogy nem is tud róla.
Nézd, ha ennyire megbízol a dokiba, akkor próbáld magad túltenni ezen. Próbálkozzatok újra és éljétek világotokat.
De .. én is elmennék másik dokihoz. Legalább egy körzetihez és akkor fizetned sem kell érte.
Több szem, többet lát!
Sok sikert.
Köszönöm a válaszokat! Csak annyira rosszul éreztem magam! Amúgy én is negatív vagyok (Rh-t illetőleg) és a férjem is, szóval ezzel nem kéne gond legyen.
Mindenesetre nagyon jól esik, hogy ,más is átérzi a bajom és nem vagyok egyedül, pedig 5 hónapja próbálkozunk!
Kedves tőletek, hogy írtatok, egy kicsit már kimásztam a depiségből!
Írok, ha bármi említésreméltó történik!
Amennyi előnye van a terhességi teszteknek, olyan sok lelki megrázkódtatást is okoznak olykor. Ilyen "terhességből" szinte minden nő átél néhányat az élete során. Ezek korábban, észrevétlenül távoztak a szervezetükből. Gyorstesztek nem lévén, a terhesség puszta gondolata is, csak a mensi kimaradása utáni napokban, hetekben merült fel az ember agyában, akár szeretett volna gyereket, akár nem. Aki most tűkön állva várja, hogy tesztelhessen, az bizakodni kezd a + eredmény láttán, és nagyon neki tud keseredni, ha kiderül, hogy a természet mégis másként döntött.
Egy dolog vigasztaljon; ezek a nagyon korán elhaló terhesség-kezdemények többnyire rendellenes fejlődés miatt nem tapadnak meg, tehát jobb hogy most történt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!