27-re nem várom. Lehet-e pozitív eredményem terhesség esetén, ha ma vagy holnap reggel tesztelek?
Akkor 10-esnél nagyobb tesztet csak a kimaradt után érdemes csinálni?
Azt olvastam, hogy a Gabriel és a Clear blue is 20-as ill. 25-ösöek.
Eggyes vagyok!!
Mivel a legfogékonyabb a menszi után 14 nappal vagy így ha már babás vagy akkor nyugodtan hasztnáld azt ami otthon van!! Mert elméletileg a terhességet már a 2.naptól ki kell h.mutassa!!! /ELMÉLETILEG/ Amugy meg miért nem csinálod meg?Ha nem + akkor próbálkozol pár nap mulva!!! Várom az eredményt!!!!! Majd ird meg ha gondolod!!
Várd meg, míg kimarad, az a biztos.
Nekem 3 napja késik (nem szokott), és ma reggel is talán csak egy halvány csík volt.
Pedig mindenféle tünetet észlelek már magamon. Valószínű, csak túl képzelem a dolgokat.Hőemelkedésem van már egy hete, iszonyatosan fáj a mellem, felfázás érzésem van,és általánosan rossz a közérzetem. Sőt olyan érzésem van, mintha nem is hőemelkedésem volna, hanem egyenesen lázas lennék.
Most még a fejem is fáj, habár ez tuti nem a vélt terhesség miatt van.
Hé hé csak nyugi!!! 1 teszt még nem a világ!!!
Próbálkozz még,várj és ne keseregj mert még az is lehet hogy nem jön meg és utánna +lessz!!! Kitartás drága!
A javaslatom!!! Napi 1-2 bögre palástfű tea és folsav!!! Minden jót neked Ha kérdésed van irj nyugodtan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!