Utoljára dec.10-én jött meg a menstruációm,ami a megszokott 6-napig tartott.Aztán váratlanul 29-én újra véreztem,egészen 1-ig,de ehhez társult görcsölés is,ami nálam nem megszokott dolog. Elmentem nőgyógyászhoz,aki azt mondta,hogy csináljak egy tesztet és menjek el ultrahangra.-így is történt,a teszt negatív lett,az ultrahangon nem láttak semmit.-Azt javasolta,hogy menjek vissza 2-hét múlva.Hivatalosan (mivel rendszeres 28-napos ciklusaim vannak) 8-án kellett volna megjönnie.11-én csináltam egy újabb tesztet,ami szintén negatív lett.A kérdésem az lenne-hátha tudtok segíteni-hogy elképzelhető,hogy a 29-i vérzés menstruáció lett volna???-és ami a legfontosabb,hogy szerintetek bízzak-e még a pozitív tesztben???-vagy volt-e valakinek hasonló élménye???
Ne bízz a pozitív tesztben. Hogy az milyen vérzés volt, nem tudom. Lehet kezdődő terhesség, ami nem sikerült, fogalmam sincs, de ennyi negatív teszt után ez már nem hinném, hogy pozitív lesz.
2013. jan. 13. 17:28
2/6 A kérdező kommentje:
Szia.
Nagyon köszönöm a válaszodat.
Sejtettem,sajnos.. :(
2013. jan. 13. 17:30
3/6 A kérdező kommentje:
Azért várom a többi választ is,hátha volt valakinek hasonló tapasztalata
2013. jan. 13. 17:46
4/6 anonim válasza:
ne bízz pozitív tesztben, semmi értelme! lehet nem is volt semmi, csak összezavarodtok a hormonok
2013. jan. 13. 17:48
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is választ.
2013. jan. 13. 17:53
6/6 anonim válasza:
Velem ugyanez van,csak nekem de.18-án jött megutoljára és most szombat este óta van kevesebb,pontosabban ma délután múlt el.. nekem is ezt írták,h nem a terhesség miatt van,de ha már megvettem a tesztet,megcsinálom hétvégén,vagy valamikor :D nekem sem társult mellé görcs sosem,szombat vasárnap mégis megőrültem a fájdalomtól..ja és kisebb fehér pöttyök vannak a mellbimbómon.. orvosnál még nem jártam,de teszt után fogok.ha mégis terhes lennél,gratulálok,majd mondd,h mi volt a dokinál,sok sikert! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!