Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1- hete késik a mensesem igaz...

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert már értek csalódások.
2013. jan. 8. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem 28 napos a ciklusod és később fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
2013. jan. 8. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erősödjön, és igaz, amit az első írt:)
2013. jan. 8. 09:02
 3/4 A kérdező kommentje:
sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
2013. jan. 8. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak?

remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

2013. jan. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!